.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Аз не съм ходила на гинеколог и не ми се е налагало(да чукам на дърво!),но ако ми се наложи да отида ще избера да отида при жена-едно,че няма да бера чак толкова срам,и друго,че се разбирам по-добре с жени(говоря за възрастни,не за мои връстници,не случайно повечето ми приятели са момчета...).

Ако искаш да избегнеш срама от това мъж да ти гледа вагината,тогава избери гинеколожка.Не че срама ще се махне,но поне няма да ти е толкова неудобно,както с мъж.И не избягвай прегледа,че да не си навлечеш проблеми на главата,щото дори и да е за дребно нещо,може да стане по-голямо и тогава ще му мислиш и ще си викаш ''Бреей,що не отидох на гинеколог когато трябваше,сега е твърде късно''...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от Bonbonchencetyy Виж мнението
    Аз не съм ходила на гинеколог и не ми се е налагало(да чукам на дърво!)
    А трябва да се ходи минимум веднъж годишно профилактично..! Това е част от женската хигиена бе хора. Все едно да не си миете зъбите.

Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    А трябва да се ходи минимум веднъж годишно профилактично..! Това е част от женската хигиена бе хора. Все едно да не си миете зъбите.
    Благодаря,че ми каза,това не го знаех...Значи ще си запиша много скоро час при гинеколожка и ще отида,благодаря ти!
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си