- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички имат гаджета, а аз-не!
Имал ли си гадже до сега??Изглеждаш ми неопитен!Първоначално написано от army_boy_89
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
" Ако целият свят ти е крив помисли дали проблема не е в теб "
Пу колко мъдрост излиза от тебе.Малко да го направим съвременен стил:"Ми КЪТтт ти Е КриФФф СвеТъъ ИсПрафФиго"Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ако знаеш колко си прав/а не е истина просто.Да дам и аз пример - голяма любов, лъжи, приключване на отношенията, позната история за всички.След това дълго търсене на мъжа с главно М без резултат.И точно когато реших, че не ми тряа гадже, а учене ии той се появи и сега см мн щастива с негоПървоначално написано от MadHatter
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
I az nemam gadje ma kvo da pravajiveq si jivota vse pak
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
хехе,ама що плачеш....аз съм също на 15,свободничка съм и ми е супер...кефя се на живота,без да се нервирам за някви си там любовни проблемиПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
.....я по-ведро..вие вече все едно сте заумирали....ако е така да викнем спешна помощ,та те да ви намерят
![]()
Живота не свършва с тва!Пък и аз ти казвама не ти и тряя гадже.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Eхх тези гаджета!За къде бързаш?!Ако попаднеш на неправилния чевек-ще страдаш много и ще си нещастна.Аз съм на 16 и също нямам гадже..единственото което съм имала до сега беше в 6 класПо-добре по.късно и да бъдете щастливи..отколкото само и само да си намериш гадже,защото само ти нямаш и да си нещастна!Все някъде има и за нас-самотните лябов
Спокойно
А такааа! Защо пък да не отворите тема от 2007![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
2007 година...
Лигавщини.
Като си седите пред компютрите и ревете за гаджета - няма да ги откриете. Излезте в реалния живот и се запознайте с някого. В последствие нещата ще се развият така, както искате.
Само аз ли си мисля,че не е голяма трагедия да си нямаш гадже ???? Кво толкоз ,ако се замислите си има и положителни страни НАПРИМЕР: 1)не зависиш от никой ; 2) не се харчиш излишно ; 3) не помниш излишни дати...... и има още неща ама не ми се изброява
На който каквото му е писано.. не бързай, още не си срещнал човека до себе си![]()