- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас правилно ли постъпи кондукторът днес?
Качи се един човек, клошар, с ампутирана ръка, видимо зле и каза, че е само за една спирка, да не се таксува. Кондукторът, видимо мутра, извика на шофьора да отвори, и го изпъди от рейса. Вие на негово място бихте ли постъпили така :S
Не, не бих. Аз съм много състрадателна и бих пуснала човека да се вози. Дори бих му дала някой лев. Вярно, че няма да му помогна кой знае колко, но поне ще се нахрани 3-4 пъти човека като хората.
той ако е инвалид се вози безплатно...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
От професионална гледна точка - да.
От човешка гледна точка - не.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ного са отвратителни тия простациособено лелките-търся си картата че в раницата е пълна мешаница и тя ми вика айде по бързо МА,нямам време
жалка работа...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
е да,ама аз слушам музика и изобщо не обръщам внимание за такива неща..иначе като видя и се подготвям от по-рано..а обикновено дори не стигат до менама често ми казват на МА или нещо от сорта
апф,те и без тва нищо не праат не ги знам за кво живеят
те са като учителите-на работа ти иде да ги Обиеш,а на обикновено място за г/д нормални хора (г/д..)
Не. Както се казва "Всички сме хора, рядкост е да си човек".
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Тоя бих му отрезала ръката.. да види лесно ли му е на човечеца...
те много хора без домове имат ампутирани крайници и честно казано не знам защо![]()
Кондуктор мутра - най-новата атракция в зоопарка.
Държат се с вас така, защото позволявате да се държат така с вас. Това към потребителят, дето се оплакваше че го 'ма'мосвали.
а,ти кво си мислиш-средни пръсти на поразия падат в автобусите![]()
Един път една лелка ми напрай проблем, че и давам жълти стотинки ;д пък нашите бяха забравили да ми оставят пари и обирах някви и оназ пача почна да ми са прай на интересна... Изтърпях първите 10 секунди и после и казах да млъква и да си къса билетчетата и да не са обяснява много и тя млъкна... С такива, трябва с лошо.
пък простотиите им за багажа.... няма кво да ги коментирам. Бая истини са отнасяли, просто защото прекалено много си позволяват да се заяждат за какво ли не. Ти се държиш като човек и им говориш като на хора, те - все едно си най-големия боклук. Никой не им е виновен, че работят това.... Трябва да се съобразяват с всички.
Ако беше някой циганин - нямаше да го закачат изобщо, но....
В крайна сметка всичко се връща![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...