- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо бързо и ефикасно против пъпки и черни томки!!!
Попринцип не съм с проблемна кожа,но от две седмици започнаха да ми излизат пъпки и черни точки по носа!Започнах да ги стискам и остават белези и е ужасно грозноа започват да ми излизат още и още..След няколко дена започваме училище и ме е много срам да се появя така!Някой може ли да ми каже някаква маска,крем или нещо друго,за да изчезнат максимално бързо и кожата да ми стане отново като преди-хубава!Благодаря предварително
(Извинявам се че съм объркала:"Нещо бързо и ефикасно против пъпки и черни томки!!!" Исках да напиша ТОЧКИ..но съм сгрешила)
Последно редактирано от slava1 : 09-04-2012 на 17:54 Причина: объркване
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BF%D0%BA%D0%B8 виж тази темичкаИначе ето една маска:
Маска против пъпки
Необходими продукти за изготвянето на маска против акне са: 2 домата, 1 ч.л мед. Начина на приготвяне на тази маска е изключително прост. Двата домата се правят на пюре и се смесват с чаената лъжичка мед. Двете съставки на маската се смесват добре и се нанасят като маска на лицето. Необходимо е да престоите с маската против пъпки около 10-15мин, след което измийте лицето с хладка вода. Маската против пъпки може да я правите поне веднъж седмично, а дори и по-често, все пак тя съдържа натурални и естествени съставки освен да ви помогне в борбата срещу пъпките, тази маска ще освежи кожата и ще помогне за изчистването на самите белези от акнето.
Надявам се да съм помогнала!![]()
![]()
Ами или фондютен или казирен -изсушава кожата-струва 5,14 лв,а след това овлажнителя към него е на биодерма,който е 10,00лв.
Вземи си скраб за лице. И е по-евтино![]()
Ако си от София, отиди в Lush (намира се в The mall, на партера близо до Orange) и си купи Grease lightning. Няма как да сбъркаш магазина... от далеч се усеща миризмата (продават сапуни, балсами за вана, продукти за лице, коса... и са 100% натурални). Продавачките са наистина мнооого мили и ще ти помогнат. Та, питай ги за въпросното Grease lightning, кремът е прозрачен и гелообразен. Цената е малко висока, но наистина действа и много хора са доволни... и няма да останеш разочарована!
Вече ако имаш възможност да дадеш още около 11 лева (100 грама) за сапун Fresh farmacy (сапун против акне, с който трябва да се миеш 1-3 пъти на ден), можеш да си купиш и него.![]()
Последно редактирано от RainbowGirl : 09-04-2012 на 22:54
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Душата, вземи си лосион Акне аут за 9 лв.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Благодаря ви на всички!Ще опитам от всичкоВ момента си правя маска с ягоди и мед-дали ще помогне?
kalpazanka, отдавна се каня да те питам, лосионът Акне аут става ли за акне на гръб ? А белезите може ли да премахне ?
Отговори ми на лично ако искаш.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Не съм си водила дневник, честно. Доволна съм от факта, че преди менструация нямам никакви несъвършенства.
kalpazanka за кой крем точно става въпрос?
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз имам проблем с черните точки почти навсякъде по лицето си от няколко години. Ужасно е. Не знам какво да направя, за да ги махна, искам просто да си изчистя лицето от тях и оттам нататък да си го поддържам чисто.
Аз разбрах,че тя специално говори за някакъв крем от серията.За това исках да я питам по-подробно.
Иначе лосиона и аз го имам.Добър е.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И такъв проблем имам. Винаги преди менструация ми излиза една много странна червена пъпка, мястото ме боли при натиск преди да излезне. Та мога ли да се отърва от това ? Преди или след като излезне да го слагам ? И след това да слагам ли някакво хидратиращо кремче, защото съм чувала че много изсушава кожата.