.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Unhappy Нещо бързо и ефикасно против пъпки и черни томки!!!

Попринцип не съм с проблемна кожа,но от две седмици започнаха да ми излизат пъпки и черни точки по носа!Започнах да ги стискам и остават белези и е ужасно грозно а започват да ми излизат още и още..След няколко дена започваме училище и ме е много срам да се появя така!Някой може ли да ми каже някаква маска,крем или нещо друго,за да изчезнат максимално бързо и кожата да ми стане отново като преди-хубава!Благодаря предварително

(Извинявам се че съм объркала:"Нещо бързо и ефикасно против пъпки и черни томки!!!" Исках да напиша ТОЧКИ..но съм сгрешила )
    Последно редактирано от slava1 : 09-04-2012 на 17:54 Причина: объркване

http://www.teenproblem.net/forum/sho...BF%D0%BA%D0%B8 виж тази темичка Иначе ето една маска:

Маска против пъпки

Необходими продукти за изготвянето на маска против акне са: 2 домата, 1 ч.л мед. Начина на приготвяне на тази маска е изключително прост. Двата домата се правят на пюре и се смесват с чаената лъжичка мед. Двете съставки на маската се смесват добре и се нанасят като маска на лицето. Необходимо е да престоите с маската против пъпки около 10-15мин, след което измийте лицето с хладка вода. Маската против пъпки може да я правите поне веднъж седмично, а дори и по-често, все пак тя съдържа натурални и естествени съставки освен да ви помогне в борбата срещу пъпките, тази маска ще освежи кожата и ще помогне за изчистването на самите белези от акнето.

Надявам се да съм помогнала!

Голям фен Аватара на pepa97
    Ами или фондютен или казирен -изсушава кожата-струва 5,14 лв,а след това овлажнителя към него е на биодерма,който е 10,00лв.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Вземи си скраб за лице. И е по-евтино

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Ако си от София, отиди в Lush (намира се в The mall, на партера близо до Orange) и си купи Grease lightning. Няма как да сбъркаш магазина... от далеч се усеща миризмата (продават сапуни, балсами за вана, продукти за лице, коса... и са 100% натурални). Продавачките са наистина мнооого мили и ще ти помогнат. Та, питай ги за въпросното Grease lightning, кремът е прозрачен и гелообразен. Цената е малко висока, но наистина действа и много хора са доволни... и няма да останеш разочарована!
    Вече ако имаш възможност да дадеш още около 11 лева (100 грама) за сапун Fresh farmacy (сапун против акне, с който трябва да се миеш 1-3 пъти на ден), можеш да си купиш и него.
    Последно редактирано от RainbowGirl : 09-04-2012 на 22:54
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Душата, вземи си лосион Акне аут за 9 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Благодаря ви на всички!Ще опитам от всичко В момента си правя маска с ягоди и мед-дали ще помогне?

Супер фен Аватара на wiiwa
    kalpazanka, отдавна се каня да те питам, лосионът Акне аут става ли за акне на гръб ? А белезите може ли да премахне ?
    Отговори ми на лично ако искаш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Душата, вземи си лосион Акне аут за 9 лв.
    Подкрепям!!!

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    kalpazanka, отдавна се каня да те питам, лосионът Акне аут става ли за акне на гръб ? А белезите може ли да премахне ?
    Взимай смело и мажи.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

този крем акне-аут действа ли и заслужава ли си десетта лева

Цитирай Първоначално написано от vesela_c Виж мнението
    Офф честно казано на мен не ми подейства и не си заслужава да си даваш парите ако имаш акне като моето.Ако искаш пусни снимки да видим

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    На мен не ми подейства.Зависи от акнето и самата кожа,но може да опиташ ,нищо не ти пречи,ако ти се дават 10лв.-изборът е твой

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Заслужава ги, определено. И аз го ползвах преди години когато имах проблеми с акнето.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Офф честно казано на мен не ми подейства и не си заслужава да си даваш парите ако имаш акне като моето.Ако искаш пусни снимки да видим
    пъпките са ми дребни и са ми заради бретона-понеже е прав и ми запарява челото а на снимка не се различават (за снимките се радвам че поне не се личат )

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Заслужава ги, определено. И аз го ползвах преди години когато имах проблеми с акнето.
    твоите пъпки горе-долу какви бяха?

Град
    пространството на Дисе
    Заслужава си, определено. Бях го забравила за няколко години, но скоро го подхванах пак

Заслужава си, определено. Бях го забравила за няколко години, но скоро го подхванах пак
    а твоите пъпки едри ли бяха или по-дребнички

Град
    пространството на Дисе
    Не съм си водила дневник, честно. Доволна съм от факта, че преди менструация нямам никакви несъвършенства.

Голям фен Аватара на Colombia
    kalpazanka за кой крем точно става въпрос?
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colombia Виж мнението
    kalpazanka за кой крем точно става въпрос?
    За активния лосион Акне аут.И аз го използвам и съм доволна.

Крем "Здраве" лека формула също става. На мен ми помага !

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Аз имам проблем с черните точки почти навсякъде по лицето си от няколко години. Ужасно е. Не знам какво да направя, за да ги махна, искам просто да си изчистя лицето от тях и оттам нататък да си го поддържам чисто.

Голям фен Аватара на Colombia
    Аз разбрах,че тя специално говори за някакъв крем от серията.За това исках да я питам по-подробно.
    Иначе лосиона и аз го имам.Добър е.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Не съм си водила дневник, честно. Доволна съм от факта, че преди менструация нямам никакви несъвършенства.
    И такъв проблем имам. Винаги преди менструация ми излиза една много странна червена пъпка, мястото ме боли при натиск преди да излезне. Та мога ли да се отърва от това ? Преди или след като излезне да го слагам ? И след това да слагам ли някакво хидратиращо кремче, защото съм чувала че много изсушава кожата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си