.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Едно въпросче, което ме мъчи от извесно време

Незнам как точно да си формулирам въпроса, но ще се пробвам. Проблем ли е за момчетата да си легнат с девствено момиче и ако отговора е " да " защо това ги разобеждава ? Наистина съжалявам ако въпроса ми е много тъп, но любопитно ми е. : )

Според мен дори би трябвало желанието да е по силно.

Мега фен
    Град
    <3
    E пък за едно момче на 16 едва ли ще е проблем, ама едно на 26, което примерно е минало през много, сигурно няма да му се занимава лол
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    E пък за едно момче на 16 едва ли ще е проблем, ама едно на 26, което примерно е минало през много, сигурно няма да му се занимава лол
    Хахаха ами то ако момчето е на 26, на дали ще срещне дественица ))

Ако момичето е добро ,възпитанито и най-важното - събуди чувство в мен и ме иска до себе си като приятел- даже ще се радвам.
    Ако е за спорта- никога.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Мда, а на 16 годишните пък сигурно много им се занимава , а и по-опитните поне биха знаели как да го направят така, че да е по-естествено и максимално да подготвят девойката.
    По-скоро дори е проблем за по неопитните момчета, защото не са сигурни какво трябва да направят, за да се получи както трябва, което ги плаши.

Има всякакви - някои биха се гордели, че са първи, някои биха се изплашили от това...

Винаги съм искал да го направя, но досега не съм попадал на такава. Явно не са много. И определено не бих се плашил. Но както каза някои над мен в никакъв случай за спорта.

Голям фен Аватара на magita
    еми според мен, ако е само за едното ч*кане, не са много навитите, ама имам познати които ги кефи да обучават (така да се каже). Ако е за по-сериозни отношения, не мисля, че първите 10на пъти (може и повече) ще са от проблем.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Въпрос на вкус така да се каже. Имам един приятел, който не иска и да чуе за девственица, защото са "сексуално неосъзнати" и споделям мнението му. И все пак.. всеки си има предпочитания.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Напротив,даже ще му се иска повече,защото ще е спокоен,че няма как да се издъни.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
    Ако момичето е добро ,възпитанито и най-важното - събуди чувство в мен и ме иска до себе си като приятел- даже ще се радвам.
    Ако е за спорта- никога.
    this

Благодаря на всички Някой друг да има различно мнение ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си