- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче, което ме мъчи от извесно време
Незнам как точно да си формулирам въпроса, но ще се пробвам. Проблем ли е за момчетата да си легнат с девствено момиче и ако отговора е " да " защо това ги разобеждава ? Наистина съжалявам ако въпроса ми е много тъп, но любопитно ми е. : )
Според мен дори би трябвало желанието да е по силно.![]()
E пък за едно момче на 16 едва ли ще е проблем, ама едно на 26, което примерно е минало през много, сигурно няма да му се занимава лол
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако момичето е добро ,възпитанито и най-важното - събуди чувство в мен и ме иска до себе си като приятел- даже ще се радвам.
Ако е за спорта- никога.
Мда, а на 16 годишните пък сигурно много им се занимава, а и по-опитните поне биха знаели как да го направят така, че да е по-естествено и максимално да подготвят девойката.
По-скоро дори е проблем за по неопитните момчета, защото не са сигурни какво трябва да направят, за да се получи както трябва, което ги плаши.
Има всякакви - някои биха се гордели, че са първи, някои биха се изплашили от това...
Винаги съм искал да го направя, но досега не съм попадал на такава. Явно не са много. И определено не бих се плашил. Но както каза някои над мен в никакъв случай за спорта.
еми според мен, ако е само за едното ч*кане, не са много навитите, ама имам познати които ги кефи да обучават (така да се каже). Ако е за по-сериозни отношения, не мисля, че първите 10на пъти (може и повече) ще са от проблем.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Въпрос на вкус така да се каже. Имам един приятел, който не иска и да чуе за девственица, защото са "сексуално неосъзнати" и споделям мнението му. И все пак.. всеки си има предпочитания.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Напротив,даже ще му се иска повече,защото ще е спокоен,че няма как да се издъни.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.