.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

yo~ аз принципно съм от UK така че искам да се опитам и да ти помогна::
    1) искам да ти кажа, че най-важното в случая ти е:: има ли желание има и начин -всичко е възможно по дяволите[!!] стига наистина да има желание и мечта
    2) ето ти вариант за с парите:: GET A JOB! доста хора в западния свят освен ученето и работят за да могат да се издържат [да, дори и хора със стипендии] тука този метод не е особено популярен - заради ниските цени на образование и всичко
    3) забрави я тази приказка, че си в университет [или каквото и да е друго учебно заведение или институция] за да се учиш -НЕ! ти си там за да завържеш връзки, познати, контакти, приятелства- полезни за в бъдеще[!! most likely за индустрията, в която смяташ да се насочиш] така че не избирай държава/университет само защото [мислиш че] ти е нужен документ!
    4) за туризъм съм чувала, че във Варна било добре -но погледни (3) и помисли малко преди да си предприела някакви действия за които после само ще се блъскаш по главата
    5) за родителите:: докато си още в гимназия са големи паники- знам че е много трудно, но се опитай да не ти влияят на психиката (чак толкова много)- веднъж имаш ли диплома издадена от гимназията. . . пак мрънкат- но вече става по-като мрънкане, а не чак толкова паника;;
    за специалността/обучението/etc.:: това си е твоят живот god damn it! не си длъжна да влизаш някъде само защото родителите, бабите, дядовците, а-у-тата ти искат/тайно_се_надяват_на/ това. ти решаваш! пък каквото решиш -те винаги ще са зад теб чрез своята обич и подкрепа- родители са ти
    Последно редактирано от 4ampanda : 09-06-2012 на 22:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си