.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Talking One Direction vs. Justin Bieber

Темата е ясна . Кой и защо ?

Супер фен Аватара на kosder
    Сър Стенли Ройс.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

`~`One Direction `~`4ever`~` <33

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    ULTRA GAAAAAAAYYY !!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Разбира се, че One Direction!

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Сър Стенли Ройс.
    !!!!!!!!!
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    За мен 1D са като Justin Bieber умножен по 5 ако трябваше да избирам обаче,бих избрала 1D.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

ДЖАСТИН БИЙБЪР!Поради хиляди причини..историята му е много интересна и филма му "Never say Never" си заслужава да се гледа.Песните му са невероятни и са свързани с това,което той чувства!Няма смисъл да го наричате "гей" при положение че не е такъв.Момче тръгнало от улицата свирейки на китара-с невероятен талант.Дарява и помага на всички пострадали от Хаити и други деца.А One Direction на кой сте чули да помогнат?!Нищо лично към тях и феновете им,но следя гаджето на Лиам-Даниел в туитер и ми пада много в очите!Джъстин е едно истинско и добро момче и трудно се намират такива в днешно време!Какно той сам казва:"Колкото и да си талантлив..все ще се намерят хора които да те оплюват"!

Цитирай Първоначално написано от slava1 Виж мнението
    ДЖАСТИН БИЙБЪР!Поради хиляди причини..историята му е много интересна и филма му "Never say Never" си заслужава да се гледа.Песните му са невероятни и са свързани с това,което той чувства!Няма смисъл да го наричате "гей" при положение че не е такъв.Момче тръгнало от улицата свирейки на китара-с невероятен талант.Дарява и помага на всички пострадали от Хаити и други деца.А One Direction на кой сте чули да помогнат?!Нищо лично към тях и феновете им,но следя гаджето на Лиам-Даниел в туитер и ми пада много в очите!Джъстин е едно истинско и добро момче и трудно се намират такива в днешно време!Какно той сам казва:"Колкото и да си талантлив..все ще се намерят хора които да те оплюват"!
    На същото мнение съм . Такива като него се броят на пръсти . Вместо да го обиждат трябва да си вземат пример . Искам да попитам directionerite с какво са помогнали 1D , какво са дарили и какво можеш да научиш от тях #NoHate ?

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Не харесвам нито Джъстин Бийбър нито Уан Дирекшън, но ако трябваше да избирам, щях да избера Уан Дирекшън. Защо? Ами Джъстин Бийбър ми падна в очите, след изказването си, че е "Кърт Кобейн на новото време". Колкото до Уан Дирекшън - не съм запозната с творчеството им, но определено ми изглеждат по-свястни от Бийбър.Нека си пеят момчетата.

Супер фен Аватара на sashko705
    Нагълтайте се с хапчета..

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Сър Стенли Ройс.
    Бащата на грубия секс.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    So deep!

Ти сериозно ли? Песните са му свързани с това, което чувства? И ще ми кажеш, че на 13 години вече едва ли не се е влюбвал? Само да ти кажа, че първо звучи като жена когато пее и второ - ти познаваш ли го, че да твърдиш какъв е? Аз не го познавам в личен план, за това и не го съдя или казвам, че е точно еди какъв си. Айде спрете да си противоречите толкова злобно, че ставате смешни, серизоно.
    "Дарява и помага на всички пострадали от Хаити и други деца." Че това може да го направи и някой който е обрал банка и са пострадали хора при обира, но означава ли, че е добър човек? Леле, какви логики.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    So deep!

Ти сериозно ли? Песните са му свързани с това, което чувства? И ще ми кажеш, че на 13 години вече едва ли не се е влюбвал? Само да ти кажа, че първо звучи като жена когато пее и второ - ти познаваш ли го, че да твърдиш какъв е? Аз не го познавам в личен план, за това и не го съдя или казвам, че е точно еди какъв си. Айде спрете да си противоречите толкова злобно, че ставате смешни, серизоно.
    "Дарява и помага на всички пострадали от Хаити и други деца." Че това може да го направи и някой който е обрал банка и са пострадали хора при обира, но означава ли, че е добър човек? Леле, какви логики.
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    One Direction..и заради феновете и заради всичко. Освен, че белийбърите или каквито са там са мега злобарите, просто нито музиката на Бийбър ми харесва, нито външния му вид.

One Direction..!! Просто ми харесват.... В началото на кариерата на Бийбър и аз го харесвах, но сега се взе много на серизоно и вече е доста надут, a One Direction не се държат така.... А и песните им ми харесват повече...
    Макар че е доста тъпа "войната" между белийбърите и дайрекшънарите, защото все пак Джъстин Бийбър и момчетата от One Direction са приятели....!!!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Абе не съм голям фен и на двата избора..Но ако трябва, ще избера One Direction.
    Може да са ми по-симпатични или повече да ми харесват песните, не знам..
    Come on skinny love just last the year...

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    One Direction..и заради феновете и заради всичко. Освен, че белийбърите или каквито са там са мега злобарите, просто нито музиката на Бийбър ми харесва, нито външния му вид.

Може ли някой да ми обясни как разбрахте , че Belieber-ите са ''мега злобарите'' ?

Предпочитам One Direction, въпреки че слушам и Джъстин.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ДжАстин, srsly? и тва ми било фен, Боже опази.

и на двата избора не съм фен, надраснах (слава Богу) вече маниите си на певци от рода JB/1D. Песните на 1D ми идват твъърде лигави, не че и на Джъстин са много по-така, но поне Never say never, As long as you love me, Love me по-биват. Абе кефете се на който искате и стига сте драпали и тръбяли, че видиш ли щото ти харесваш единия, той е велик, щедър, милосърден и едва ли не Бог в човешки вариант.. всичко е музика и PR.

One Direction.. .Преди обожавах Джъстин,но сега не е така.Надут е (мое лично мнение ).Преди една седмица имаше битка за най-добра песен.Там бяха включени One Direction и Джъстин Бийбър.След като Джъстин беше по-напред от One Direction,той написа в туитър следното нещо "Съжалявам за One Direction,но аз съм новия крал на попа" .Естественo след това One Direction пак поведоха .За мен One Direction винаги ще си останат най-добрите .. .Не ме хейтвайте..просто си изказвам мнениено .

Песните на One Direction ми харесват много повече от тези на Джъстин. Така че.. One Direction
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Цитирай Първоначално написано от Miss Smiley .. Виж мнението
    One Direction.. .Преди обожавах Джъстин,но сега не е така.Надут е (мое лично мнение ).Преди една седмица имаше битка за най-добра песен.Там бяха включени One Direction и Джъстин Бийбър.След като Джъстин беше по-напред от One Direction,той написа в туитър следното нещо "Съжалявам за One Direction,но аз съм новия крал на попа" .Естественo след това One Direction пак поведоха .За мен One Direction винаги ще си останат най-добрите .. .Не ме хейтвайте..просто си изказвам мнениено .
    +1 съгласна съм напълно

Цитирай Първоначално написано от Chris.Sayway Виж мнението
    Може ли някой да ми обясни как разбрахте , че Belieber-ите са ''мега злобарите'' ?
    сам по себе си тренда BeliebersHateDirectioners в Twitter отговаря на въпроса ти

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Абе Бобъра се освести малко.Преди ме дразнеше фактът,че прилича на момиче,пее като момиче(а подяволите на 16 бе!) и всички го боготворят и едва ли не е нещо неземно.Момче като момче.Много бърза да стане известен-да беше изчакал известно време,да се развие,да порасне и чак тогава да прави кариера.Честно казано ми е все тая за него.Само феновете прекаляват,според мен прекаляват на моменти.
    При дайрекшъните също я има тази еуфория.С тази разлика,фен съм им.Oще с клипа what makes you beautiful ме грабнаха и са ми мили и драги до днес.Не съм някакъв истеричен фен,но ме ужаси факта,като прочетох,че техни фенки са ги преследвали и са лизали стъклата на ...кабина ли беше ,не помня.
    Принципно ме дразнят феновете.Иначе и Бобъра, и Дайрекшъните са талантливи,млади и имат много възможности са развитие.Дано не западнат,да имат хубава и добра кариера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си