.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Свирка

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно. Ако се дръпне или подобна негативна реакция не я натискай да ти духа, но поговорете открито каква е причината тя да не иска да ти направи свирка.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    По време на любовната игра и насочи леко главата надолу, ако не се усети какво и намекваш, давай директно....
    То хубаво, ама дали има любовна игра?(btw това с насочването на главата надолу на мен ми е по-неприятно отколкото директно да каже какво иска, ама разни хора, разни идеали)

Авторе, секс превите ли с приятелката ти?
    Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Винаги съм била на мнение, че за да получиш, трябва да дадеш...сещаш ли се? Първо ти й направи кефа, после може и тя сама да се сети, какво искаш...
    Признавам ти го, това е по-добра идея от моята По-добре автора да последва този съвет.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Взе ми думите от устата Мой,чу съвета,надявам се да не се налага да ти обясняваме какво да направиш...надявам се аз така си просех,не би трябвало да не схване

За всеки случай да обясня - ;p{}
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си