- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Fucking dilema - стена от текст.
dakero, аз ти благодаря за изчерпателния отговор, определено ми е полезен, НО не възприемам мъжете като курове, нито пък някога съм мотала бившия си. :Д
Настоящия... да, има сериозни намерения и аз какво? Съжалявам, че не мога да им отвърна. В дилема съм, защото му имам голямо доверие и ние имаме добре връзка (connection), приятели сме. Той отключи доста неща в мен и наистина с него съм по-доволна и по-щастлива. Но ме притиска и малко или много идеята за съвместно съжителство НЕ МИ ХАРЕСВА.
Това няма нищо общо с куровете. Никой кур не ми е омръзнал, просто защото аз така или иначе не съм нимфоманка и тн.
А на бившия.... ах. Не съм му давала надежди. Не и в тоя контекст, в който той излиза излъган, и че много ме е чакал или много е искал да е с мен. Ако толкова искаше, щеше да намери начин. Той просто ме възприема като играчка, на която само да свирне и тя е готова да му се хвърли в обятията. Да, ама не. 3 години исках единствено да приключим нормално, да проведем един хубав разговор - а не толкова да се съберем, въпреки че ми липсваше. Превъзнасях го,поставях го на пиедестал. Каквото съм могла, съм му го дала. И като цяло ми писна от драми, да си троша нервите и да получавам тъпо отношение. Сега и да иска да ми даде друго отношение, вече не го ща, просто щото не съм балама само да ми свирнат и да доприпкам. Достатъчно се огорчавах тея 3 години, за да искам още.
С всичко останало в твоя пост съм съгласна. Никой няма да ми търпи настроенията вечно, така че трябва да решавам бързо.
Благодаря ти отново.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз ти казвам на какво наподобява поведението ти. Съвсем нормално е да реагираш по тоя начин на изказването ми.
Виж сега. Човекът в момента има някакви планове. И щом е на 26 години, това е напълно нормално. Вече му е време за женене, деца и т.н Деца се гледат, когато си млад. Все пак ти трябва енергия, за да се грижиш пълноценно за тях. А не като станеш на 35-40 да ги правиш. На тоя етап от живота ти обаче ти не можеш да му дадеш това (макар и да не ти го е заявявал, явно има доста сериозни намерения към теб). И щом не можеш да му отвърнеш сега, по-добре го остави. Не го мотай. Щото не се знае дали след 2-3 години все още няма да си готова за подобна крачка. Пак може да не искаш. Няма смисъл да лъжеш момчето и да го бавиш повече време.
За бившия ти. Уговорете се, вижте се, проведете сериозен разговор и му кажи нещата в прав текст. Да няма неизяснени истории.
Дай си почивка, осмисли какво искаш, какво ти трябва и т.н. Но най-вече седни и се изясни за себе си. Опитай се да станеш психически по-устойчива и с повече вяра в себе си. Не е лесно, но се постига. Характер трудно се променя, но се променя.