.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на DesSsi

Възможно ли е ?

Примерно ако си спала с едно момче 2 пъти и нали той ти е бил 1вия ии след тва ако си с друг има ли вероятност той да разбере че скооро си си изгубила девствеността ,, смисъл понеже нали по-тясна ау
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на draid
    Вероятно ще разбере, особено след като няма да си достатъчно уверена в това което правиш.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Това, че си по-тясна отдолу не винаги се асоциира с това, че наскоро си загубила девствеността си. Ще дам пример със себе си за да ме разбереш по-добре какво имам в предвид. И аз съм тясна отдолу, но правя секс от 5 години. Така, че момчето с което планираш да го правиш няма как да разбере, че преди него си го правила само 2пъти, по това, че си тясна. Чисто физически може да разбере само ако ти му кажеш, или ако химена не е бил разкъсан като хората. По самото ти поведение в леглото също ( ако си по притеснена, неуверена, боли те, не можеш да се отпуснеш, и тн. )
    Последно редактирано от DragonLady : 09-07-2012 на 19:05

Мега фен
    Град
    <3
    Абе как разбирате, че сте тесни, бе?! Да не би да сте вкарвали пръст в чужда вагина?

По темата: Напълно възможно е, но не щото 'си тясна', а щото ще си бъзлива и неопитна.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не схващам проблема. В смисъл притеснява те това, дали ще разбере, че НЕ СИ ДЕВСТВЕНА или те притеснява, дали ще разбере, че нямаш кой знае какъв опит, защото си правиш секс отскоро? Аз си помислих за първото, ама като подледнах горния коментар се замислих, аз ли не вниквам в смисъла
    Ако е второто: от кога е нещо странно, да не ти е "разпорено котето" и едва ли не да те е срам, че скоро си започнала да водиш полов живот?
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-07-2012 на 19:16

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Абе как разбирате, че сте тесни, бе?! Да не би да сте вкарвали пръст в чужда вагина?
    Мчи как бе, Щруди?! То, Мимито не пропуска възможност да се похвали налЕво и надЕсно колко тясна била, допълвайки че на всички останали гаджетата им са широки като буркан.

Голям фен Аватара на DesSsi
    не просто не искам да разбира че водя от съвсев скоро полов живот тва е
    Съдбата помага на смелите !

Ама какво значение има от кога водиш полов живот ?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Че що пък? Какво лошо има? По това колко си тясна няма как да разбере, но ако си правила само 2 пъти секс до сега, вероятно ще разбере, че не си много опитна по цялото ти поведение в леглото(поне ако той има достатъчно опит с жените). Но не разбирам, защо ви е да се правите на много опитни и много е*ани, явно аз имам странно мислене

same here

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi Виж мнението
    не просто не искам да разбира че водя от съвсев скоро полов живот тва е
    Е какво като разбере? По-добре това вместо да те мисли за някоя к*рвентия ( с извинение за израза ), дето е спала със сума си народ. Иначе ако толкова държиш да се правиш на опитна не бъди свенлива, не показвай срам, и по време на секса поискай да си отгоре по някое време, най-общо казано покажи, че си уверена в себе си и това, което правиш.

DisappointedDreamer аре спри да се занимаваш с моята особа а? Ако ти или някоя от другите, дето имате проблеми с мене, желаете да ми кажат нещо, имам си ЛС, което не е само за красота!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Женският полов орган е мускул.Дори да си спала с 30 момчета,това не променя нищо.Няма да станеш по-широка.Всичко зависи,едни жени са тесни,други широки.Образовай се малко и тогава питай.

Поредната тъпа тема. Ще разбере, че от скоро правиш секс като види колко си неуверена и неопитна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си