- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Попитай Козметичката
Как да си оформя веждите в домашни условия сама и как да определя формата, която ще отива на лицето ми?Не знам къде има козметичка в градчето ми, а мама също не знае никаква, а наистина трябва да станат хубави, никога не съм им уцелвала формата...
Предварително благодаря!
Здравей,въпроса ти не е никак лесен.Ще ти дам само общи насоки-в момента не са на мода тънките вежди,веждите трябва да започват условно от линията на която е основата на носа,имай пред вид,че много момичета се стремят да си направят "чупка" в средата на веждата просто защото са харесали този ефект у своя приятелка или някоя известна личност и тогава настъпва голямата драма,защото понякога веждите са равни и за да се постигне така бленуваната "чупка" безобразно се изтънява веждата.Съвета ми е да следваш естествената форма на веждата си,да премахваш косми само от долната страна.Отгоре не е хубаво да се махат косми защото се стимулира растежа на окосмяването към челото.Имай пред вид също,че голямото разстояние между веждите визуално уголемява носа,така че избягвай и да раздалечаваш много веждите.Дано да съм ти помогнала.Успех.