- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Причината !?!?!
Каква според вас може да е причината , едно момче съвсем целенасочено да отблъсква всички момичета ? Като махнем от възможностите , това че може да е гей . Години 20+
”The truth is written in blood”
Причини - бол, истинската обаче само той може да каже.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може да не му се занимава. Може да е сменил резбата. Може някое момиче да го е наранило жестоко и това да е просто предпазен механизъм. Може да се опитва така да забрави някоя стара връзка... А може и вече да си има някого.. Така мога да продължавам до безкрайност, но това биха могли да са няколко възможни причини.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Объркал си форума това е тийн форум,а не гадателски форум ние от къде да знаем какво му се върти в главата отиди на врачка щом ти е толкова трудно просто да го попиташ.
Мм , не е сменил резбата и си няма момиче .. Интересното е как всъщност ги прогонва . Почва да им говори , как връзката би била безмислена , как никога не биха били щастливи с него , че за него тия неща били лигави и т.н. . От тези неща , човек би му направило впечатление , че човека е с ниско самочувствие , но всъщност не е така ... Това ме озадачава
Както и другите до сега споменаха , причините може да са много.... Зависи от човека и от случващюото се около него (личен живот) Но понякога мъжете си мислят, че това е адски секси за жените (да ги отблъскват), защото ни карат да ги жалем повече.. нали знаеш далечното и недостижимото е най-сладкоОт мен да знаеш , за да накараш някого да те забележи игнорирайго, заговаряй приятелите му
![]()
Малко глупаво и детинско , но нали знаеш някой номерца винаги действат
![]()
+Влюбен е в някоя; не намира момиче, което да отговаря на критериите му и да му харесва...много са възможните причини
Еми онова дето го написа да беше го написал в началото така по-става не тука да ти даваме случайни причини,което е безсмилено и някой като ти го каже колко е глупаво да казваш,че не може да се сети нищо възможности много,но точната причина не можем да ти дадем само с предполагане.Нали се сещаш ?
Не , но може да е от полза да чуя нещо допълнително за което аз не се бях сещал .
П.П Нямам нищо против майните , някой да не се засегне нещо .
Може да е влюбен в някоя,която не иска връзка с него и да е саднат.Може да е в някаква депресия поради нещо около себе си,с което не сте запознати,и несъзнателно да се държи така.Може наистина да смята връзките за нещо безсмислено и лигаво.
А всъщност теб какво толкова те интересува и щом си толкова загрижен,защо просто не го попиташ?НАли ти е ясно,че необоснованите предположения няма да ти помогнат,най-много да си втълпиш,че някое от тях е истинската причина и да останеш с грешно впечатление.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Може да е нараняван много пъти,също така може вече да си е харесал някоя.Причини много,но защо не го питаш конкретно върху този въпрос ?
Така или иначе всеки има различни критерии,но той може да не е намерил някоя,която да го грабне.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не иска сериозна връзка, не е готов за такава ; някое момиче го е наранило и не иска да се впуска в нови връзки ; иска да си намери наистина сериозно момиче, при положение че не е на 15 години ... наистина много могат да бъдат причините !
Причини много.
И няма как хора, които са неясно с чувствата му и с това, което мисли - да каже каква е причината.