.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Тема: Прашки

Hybrid View

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Само с прашки ходя, за пръв път мисля, че в 5 клас ми беше подарила братовчедка ми. Никога не са ми били неудобни - напротив, не мога да си представя друго бельо - с бикини и боксерки се чувствам се едно съм се навлекла и не ми е удобно, не се чувствам комфортно. Още повече, че биха се личали на почти всичките ми дрехи, което е ужасно грозно. Като видя някое момиче в по-опит панталон/рокля, още повече светъл и отдолу да и се личат огромните гащи не знам в тях огледало няма ли...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Само с прашки ходя, за пръв път мисля, че в 5 клас ми беше подарила братовчедка ми. Никога не са ми били неудобни - напротив, не мога да си представя друго бельо - с бикини и боксерки се чувствам се едно съм се навлекла и не ми е удобно, не се чувствам комфортно. Още повече, че биха се личали на почти всичките ми дрехи, което е ужасно грозно. Като видя някое момиче в по-опит панталон/рокля, още повече светъл и отдолу да и се личат огромните гащи не знам в тях огледало няма ли...
    Има по-пълнички момичета, на които прашките не им стоят добре. По-добре в този случай с хубави бикини без грозни стягащи ластики, някоя фина материя, отколкото огромен гъз и прозираща прашка. Просто отврат. Виждала съм такова нещо ужасно е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си