Като знам колко по-големи от него има, той си е баш за тоя форум
Първоначално написано от li0n Като знам колко по-големи от него има, той си е баш за тоя форум те тия другите са леко... айде няма да обиждам хората ама определено вече не са за тоя форум иначе по акъл нда... баш за форума си е
Първоначално написано от FuCKkK13 наче по акъл нда... баш за форума си е и продължаваш
Законът е закон, но той врата в полето е и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL и продължаваш мхм,как не ме е срам !
Първоначално написано от FuCKkK13 мхм,как не ме е срам ! така и така не те е срам нещо няма ли да споделиш от сексуалния ти живот, от бая време не съм те питал как върви
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL така и така не те е срам нещо няма ли да споделиш от сексуалния ти живот, от бая време не съм те питал как върви
Първоначално написано от Oy7ofCon7roL така и така не те е срам нещо няма ли да споделиш от сексуалния ти живот, от бая време не съм те питал как върви точно на тебе ли трябва да ти споделям за сексуалния си живот
Първоначално написано от FuCKkK13 точно на тебе ли трябва да ти споделям за сексуалния си живот не бе щот каза, че не те е срам, ако само ще се мръщиш и цупиш няма да си говоря с теб повече искам весело настроение ,а не да гледам таз намръщена мутричка >>>
dimitar_ak и miminko са по-големи от мен с десетилетие бе къде върите
Правила