.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно.
    Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
    --------
    Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Rossita Виж мнението
    Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
    --------
    Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?
    И аз съм от Варна и съм се упътила към езиковите , но от края на Август ходя на уроци във Вектор Въпреки ,че не е индивидуално всичко се обяснява и т.н..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си