- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, кажете
Нейна ли е вината, ако той е загубен?
Има един много хубав лаф. "Който иска, търси начини, който не иска - търси причини".
НЯМА причина, която да го спира да й пише от 4 дена. Би трябвало да знае, че приятелката му ще се тревожи и сън да не го лови, докато не измисли как да й каже, че е добре.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не е загубен. Но пантерке, и аз това се питам - познава ме добре, не се ли досеща, че все пак, ще се чудя какво става, че очаквам поне някакво известие за това време. Пари, пари, ама...Не се ли замисля аз как се чувствам през тея дни? Малко поне не му ли става жал за мен, като знае как ми липсва. Че му е яко на него, яко му е, радвам се. Явно не му остава време да помисли аз как се чувствам.
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Пиши на кирилица.
Ще те редактирам докато се усетиш.
Последно редактирано от LadyDi : 09-09-2012 на 11:41
Първо - кирилицата е задължителна.
Второ - това, че в твоят тарифен план един смс е един цент, съвсем не означава, че български оператор таксува толкова.
И отново - не прибързвайте с изводите. "Не му пукало", "не се сещал за нея" - вие в главата му ли сте, че да знаете? Само й вкарвате излишни филми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last