- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЛУД!!!!
Не съм много запознат, предишни коментари не съм чел, но доколкото знам, ако се събере подписка против него от целия вход и повече от половината съседи се подпишат, може да го преместят в лудницата за някво време.
Един приятел имаше подобен проблем някаква овца, само събирала уличните кучета да ги храни и те винаги висяли пред входа, като стане зима е имало много често случай на нападение от тях, към живущите в блока. Те се събраха направиха някаква подписка против нея и нещо се случи после, но нито помня, нито съм в течение. Но в крайна сметка за някакво време тя се изнесе от блока със заповед от общината.
Не съм чел предишните коментари. Намери поне 5 човека, които да направят жалба срещу него, че е опасен за себе си и за околните, за да могат да го вкарат в психото.![]()
Днес имаше събрание на блока и се направи подписка срещу него..сега ще видим дали ще има промяна или нещата ще останат пак така..
http://prikachi.com/images.php?images/724/5206724P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/725/5206725Y.jpg
PS: Това е само едната страница от подписите на съседите има още една или две.
хулигани,ултраси,нинджи, палки ,спрейове,газови пистолети и секви глупости а кво ? гаджето ултрас дето ще го вкарва в пирогов събира подписи да прави жалби... няма нищо лошо ако преди това не кажеш голямата дума как ще се раздава правосъдие с палки о_О
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Хмм.. С лош човек можеш да се разбереш, с тъп не.. Само дето в тоя случай тоя кретен е и 2-те.. Аз ако съм там и го видя тоя ще го причакам да се прибере и ще вляза в тях от към пантите на вратата пък после нека дойде и майка му нека дойде и полицията..
|DC -Wild#Cat!!♥
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами ти какво искаш ?? Знам че ако приятелят ми тръгне да се бие с него и сам да е няма просто да го удари 2-3 пъти а просто ще го бие докато не спре да диша .. така че не искам да ми лежи по затворите и съдилищата заради някав прост психопат..Като гледам много от вас са много отворени но съм сигурна че ако бяхте вие на наше място щяхте да търсите друго решение.. ! Защото е лесно да седиш пред pc и да пишеш колко е лесно да го нападнеш и да го убиеш и т.н !
Не говоря само за теб а за всички който има твоето мнение : ) !
За приятелят ми това е най-лесно. НО Аз Не Го Искам !
вижте са и ти и сиси не съм казал че така трябва или да го направи казах че е смешен 1во говори как след 3 4 дни ще го оправите а после събира подписки след като е казал че ще лежи в Пирогов... а тва че ще го бие докато спре да диша няма да го коментирам щото е несериозно...
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Все тая. Логично е, че ще опита първо по законов начин. И е логично като някакъв психо застрашава приятелката му да се пали. Аз съм казвала не 1 път, че бих убила някого. Е, все още не съм. На моменти съм на косъм да строша нещо в главата на разни хора и с кеф бих им се заканила, но досега не ми се е случвало да го извърша. Това различава нормалния човек от психопата.
Айде стига глупости с убиване, колене, нам си какво.
Много сте отворени, ама ако ви се случи на вас и вие 200 пъти ще премислите преди да си заслужите присъда още в тийн възраст. То не бяха газови пистолети, невропаралитични газове, ножове, бухалки, боксове... За огнехвъргачка как още никой не се е сетил? Според мен е най-сигурно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С луд, който скача на бой, документи, лудници, полиции не помагат. Решението е едно - трябва някой да си вземе белята с него и да го научи на ред. Може, може не прибързвайте с отговора - не може. Начина е нанасяне на тежка физическа повреда но на такова място, където не се вижда - лице, ръце. Най-здравият човек на света ли е този пич ? Счупете му едното коляно или глезена да не може да ходи, или го фраснете през кръста с някоя тръба и да видим дали няма да го съборите ? Имах случай в моя вход, не обръщах внимание докато не се нахвърли на майка ми, решението го намерих бързо, точно с тръбата в кръста една подсечка изкълчен глезен, разминах се от присъда за побой обаче вече му свършват дните в лудницата.
Пиши до Господари на ефира или БТВ или някое друго предаване!Напиши им писмо и се опитай някак си да го заснемеш на видео и да им го пратиш.След това няма как да не го приберат в лудница!Съберете се целия блок и пишете до медийте,на този човек не му е мястото сред хората!
Последно редактирано от slava1 : 09-05-2012 на 02:48
Има нещо сбъркано тука !? по принцип в лудница не искат да ги държат, но при положение, че има нападение над полицай, и то е завършило с прободна рана ?! И пак не са го върнали в лудница !? Нещо не и се връзва, няма смисъл да го съдят защото няма за какво, но най-малкото могат да го приберат в психиатрията.
Иначе боища, убийства и други работи, .. сякаш сме влезни в някакъв уестърн.
Както каза едната колежка, може да пробвате с привличане на вниманието на медиите, за жалост в България това е институцията която бута системата!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Здравейте отново лудия го няма преди няколко дни се видяхме в входа .. и аз .. просто минах много бързо и нито ми каза нещо нито нищо ... прибрах се .. и отидох на терасата и опа ;д какво да видя патрулка идва към нашия блок.И са си викам дано да е за него и го гледам излиза от входа и двама излизат от колата полицай блъскат го в колата .. и тръгнаха.От тогава нито съм го виждала съседите и те не знаят къде е важното е че СЕГА ГО НЯМА ! Дано не се върне скоро !!
Мерси отново на всички за съветите и мненията ви !
Вземи си AK47.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
АКО се върне.. Гаджето ти вика аверчетата му, хващат го в гръб стил "Буеса".. 1 тупаник.. връзват го, качват го в колата и го оставят пред лудницата.. Тия от лудницата като го видят какъв е ще го приберат веднага..![]()
Only God Can Judge Me !