.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122

Тема: ЛУД!!!!

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Не съм много запознат, предишни коментари не съм чел, но доколкото знам, ако се събере подписка против него от целия вход и повече от половината съседи се подпишат, може да го преместят в лудницата за някво време.

Един приятел имаше подобен проблем някаква овца, само събирала уличните кучета да ги храни и те винаги висяли пред входа, като стане зима е имало много често случай на нападение от тях, към живущите в блока. Те се събраха направиха някаква подписка против нея и нещо се случи после, но нито помня, нито съм в течение. Но в крайна сметка за някакво време тя се изнесе от блока със заповед от общината.

Голям фен Аватара на explosion_
    Не съм чел предишните коментари. Намери поне 5 човека, които да направят жалба срещу него, че е опасен за себе си и за околните, за да могат да го вкарат в психото.

Супер фен Аватара на Me4encety
    В нашата мила родина,жалбите са много ЕФЕКТИВНИ.Ултрасите да го спукат от бой,а авторке ти се научи да се биеш.Просто като самозащита говоря,не за друго.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    В нашата мила родина,жалбите са много ЕФЕКТИВНИ.Ултрасите да го спукат от бой,а авторке ти се научи да се биеш.Просто като самозащита говоря,не за друго.
    Аз мога да се бия но ти би ли скочил ако си момиче на ненормален недоносен психопат .. то верно ако ме нападне едвали ще стоя и ще чакам да спре ;д .. но не е така просто аз да скоча ...

Днес имаше събрание на блока и се направи подписка срещу него..сега ще видим дали ще има промяна или нещата ще останат пак така..

http://prikachi.com/images.php?images/724/5206724P.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/725/5206725Y.jpg

PS: Това е само едната страница от подписите на съседите има още една или две.
    Последно редактирано от UltraBlue : 08-30-2012 на 20:35

хулигани,ултраси,нинджи, палки ,спрейове,газови пистолети и секви глупости а кво ? гаджето ултрас дето ще го вкарва в пирогов събира подписи да прави жалби... няма нищо лошо ако преди това не кажеш голямата дума как ще се раздава правосъдие с палки о_О
    ‎\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
    \_o___\\_______//___o_/

Хмм.. С лош човек можеш да се разбереш, с тъп не.. Само дето в тоя случай тоя кретен е и 2-те.. Аз ако съм там и го видя тоя ще го причакам да се прибере и ще вляза в тях от към пантите на вратата пък после нека дойде и майка му нека дойде и полицията..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ss9722 Виж мнението
    хулигани,ултраси,нинджи, палки ,спрейове,газови пистолети и секви глупости а кво ? гаджето ултрас дето ще го вкарва в пирогов събира подписи да прави жалби... няма нищо лошо ако преди това не кажеш голямата дума как ще се раздава правосъдие с палки о_О
    Ами вероятно на човека не му се лежат присъди в затвора (където виж за него все ще намерят място, докато за оня луд няма), за да си защити форумното его.

После кажете как са се развили нещата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от ss9722 Виж мнението
    Ами ти какво искаш ?? Знам че ако приятелят ми тръгне да се бие с него и сам да е няма просто да го удари 2-3 пъти а просто ще го бие докато не спре да диша .. така че не искам да ми лежи по затворите и съдилищата заради някав прост психопат..Като гледам много от вас са много отворени но съм сигурна че ако бяхте вие на наше място щяхте да търсите друго решение.. ! Защото е лесно да седиш пред pc и да пишеш колко е лесно да го нападнеш и да го убиеш и т.н !
    Не говоря само за теб а за всички който има твоето мнение : ) !
    За приятелят ми това е най-лесно. НО Аз Не Го Искам !

Цитирай Първоначално написано от UltrasGirl Виж мнението
    Ами ти какво искаш ?? Знам че ако приятелят ми тръгне да се бие с него и сам да е няма просто да го удари 2-3 пъти а просто ще го бие докато не спре да диша .. така че не искам да ми лежи по затворите и съдилищата заради някав прост психопат..Като гледам много от вас са много отворени но съм сигурна че ако бяхте вие на наше място щяхте да търсите друго решение.. ! Защото е лесно да седиш пред pc и да пишеш колко е лесно да го нападнеш и да го убиеш и т.н !
    Не говоря само за теб а за всички който има твоето мнение : ) !
    За приятелят ми това е най-лесно. НО Аз Не Го Искам !
    вижте са и ти и сиси не съм казал че така трябва или да го направи казах че е смешен 1во говори как след 3 4 дни ще го оправите а после събира подписки след като е казал че ще лежи в Пирогов... а тва че ще го бие докато спре да диша няма да го коментирам щото е несериозно...
    ‎\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
    \_o___\\_______//___o_/

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Все тая. Логично е, че ще опита първо по законов начин. И е логично като някакъв психо застрашава приятелката му да се пали. Аз съм казвала не 1 път, че бих убила някого. Е, все още не съм. На моменти съм на косъм да строша нещо в главата на разни хора и с кеф бих им се заканила, но досега не ми се е случвало да го извърша. Това различава нормалния човек от психопата.

Айде стига глупости с убиване, колене, нам си какво.
    Много сте отворени, ама ако ви се случи на вас и вие 200 пъти ще премислите преди да си заслужите присъда още в тийн възраст. То не бяха газови пистолети, невропаралитични газове, ножове, бухалки, боксове... За огнехвъргачка как още никой не се е сетил? Според мен е най-сигурно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз мога да се бия но ти би ли скочил ако си момиче на ненормален недоносен психопат .. то верно ако ме нападне едвали ще стоя и ще чакам да спре ;д .. но не е така просто аз да скоча ...
    Да де имах предвид,ако те нападне,а не ти да налиташ като някой простак.

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

С луд, който скача на бой, документи, лудници, полиции не помагат. Решението е едно - трябва някой да си вземе белята с него и да го научи на ред. Може, може не прибързвайте с отговора - не може. Начина е нанасяне на тежка физическа повреда но на такова място, където не се вижда - лице, ръце. Най-здравият човек на света ли е този пич ? Счупете му едното коляно или глезена да не може да ходи, или го фраснете през кръста с някоя тръба и да видим дали няма да го съборите ? Имах случай в моя вход, не обръщах внимание докато не се нахвърли на майка ми, решението го намерих бързо, точно с тръбата в кръста една подсечка изкълчен глезен, разминах се от присъда за побой обаче вече му свършват дните в лудницата.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Съберете подписка от целия квартал и да го преместят този някъде другаде,или се свържи с лудницата,такива хора там им е мястото.

Пиши до Господари на ефира или БТВ или някое друго предаване!Напиши им писмо и се опитай някак си да го заснемеш на видео и да им го пратиш.След това няма как да не го приберат в лудница!Съберете се целия блок и пишете до медийте,на този човек не му е мястото сред хората!
    Последно редактирано от slava1 : 09-05-2012 на 02:48

И какво стана с лудия ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бе вие да не мислите, че ако го приберат ще си го гледкат в лудницата до живот. Ще вкарат и ще го изкарат след някоя друга година...

Мега фен Аватара на tori
    Да напълно съгласна съм с теб но просто явно страха в мен е по-голям от всичко..
    А и днес наще ми казаха да се пазя защото го били пуснали и знаете ли какво ? БИЛ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ .. доколкото ми казаха нямаш право да излизаш от вас и ако имаш е някакви метри до пред блока до магазина и това какво му пречи да направи отново нещо? .. Просто не знам защо го пускат питах наще те ми казаха че майка му била някаква си някъде си .. плащал си не знам си кво просто нямам думи вече .. *_*
    БЪЛГАРИЯ! Кво си говорим?! Ако не става с пари, става с много пари. Съвети от типа на "убийте го" са много лоши, ще обърнат нещата във полза на този добър чичак от вашия вход. Освен това може и да си докарате проблеми с полицията щом майка му е на някого някаква.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Да го убиват? И вие не сте добре ... Разбирам,че някои от вас искат да се покажат като мъжкари ,които се бият наляво и надясно ,но това ми е просто смешно. Както и да е.

Освен медиите можете да съберете подписка от целия блок ,че и от целия квартал с цел да го изгоните най-малкото от вашия блок. Това е съвсем възможно и го знам от личен опит.Свържете се с правно лице,което да ви каже как можете да процедирате и по какъв начин можете да използвате действията му срещу него.Това ,че е психично болен не означава ,че не може да го съдите или ако не него,то майка му за това,че не се е погрижила за него.

И само да добавя към първите си изречения, точно заради такива пичови все повече се появяват индивиди като 'Буеса' и тем подобни ама какво да се прави... общество.
    true story

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Има нещо сбъркано тука !? по принцип в лудница не искат да ги държат, но при положение, че има нападение над полицай, и то е завършило с прободна рана ?! И пак не са го върнали в лудница !? Нещо не и се връзва, няма смисъл да го съдят защото няма за какво, но най-малкото могат да го приберат в психиатрията.

Иначе боища, убийства и други работи, .. сякаш сме влезни в някакъв уестърн.
    Както каза едната колежка, може да пробвате с привличане на вниманието на медиите, за жалост в България това е институцията която бута системата!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

От както събраха подписка на другия ден една патрулка дойде и го прибра и от тогава всяка вечер съм там и не съм го виждал.

Здравейте отново лудия го няма преди няколко дни се видяхме в входа .. и аз .. просто минах много бързо и нито ми каза нещо нито нищо ... прибрах се .. и отидох на терасата и опа ;д какво да видя патрулка идва към нашия блок.И са си викам дано да е за него и го гледам излиза от входа и двама излизат от колата полицай блъскат го в колата .. и тръгнаха.От тогава нито съм го виждала съседите и те не знаят къде е важното е че СЕГА ГО НЯМА ! Дано не се върне скоро !!
    Мерси отново на всички за съветите и мненията ви !

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Вземи си AK47.
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

АКО се върне.. Гаджето ти вика аверчетата му, хващат го в гръб стил "Буеса".. 1 тупаник.. връзват го, качват го в колата и го оставят пред лудницата.. Тия от лудницата като го видят какъв е ще го приберат веднага..
    Only God Can Judge Me !

Аз ако съм ще го бия всеки ден! Ей тъй, без причина!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си