- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- One Direction vs. Justin Bieber
Directioner съм. 1D повече ми харесват, песните им са много хубави, самите момчета са много забавни, ако гледате техните video diaries ще разберете всъщност що за хора са. Не съм съгласна с по-горното изказване, че трябва да харесваме Джъстин, защото е дарил пари. Не е задължително да даряваш пари, когато си известен, а и дълбоко се съмнявам да го е направил от милосърдие. Това се прави за известност, не от съпричастност. Ако греша, оспорете ме. А и фактът, че той беше победен на МТВ наградите, е достатъчно доказателство, че феновете на 1D може би са по-малко, но сплотят ли се могат да постигнат много. Тааа така, песните на Джъстин също са хубави, да, той има талант, ноо към 1D са насочени симпатиите ми.
Постоянно ми се набиваш на очи,чак почваш да ме дразниш вече..Ти самата доказваш,че са злобари,като се опитваш да опровергаеш мнението на всеки,който каже,че не харесва JB.И това,което видях в twitter BeliebersHateDirectionars го доказва също..А феновете на 1D пишеха DirectionersLoveBeliebers.Всеки може сам да си направи извода..
Love me не е негова песен,а е направил кавър на The cardigans - Love fool.
Като някой каже "крал на попа" мисля,че всички се сещаме за друго име,което съвсем не е Justin Bieber.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Доста ми е мъчно за хората които използват "Джъстин Бийбър"/"Уан Дайрекшън" и "велики" в един контекст... Толкова ли ви липсва музикална култура?!?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Естествено, че Джъстин Бийбър...По простата причина, че на скоро бях видяла в Туитър, че някой от момчетата от 1Д беше постнал снимка на Хари(къдравия) докато той е гол и беше написал: Check out my view.. или нещо от сорта :X Това ако не е гейско изпълнение аз не знам! Иначе преди дори ги харесвах, но след като го видях това...... :X
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
One Direction![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ето до къде води това да си прекалено голям фен на бобрии...
ULTRA GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Тва е световната дилема на 12 годишните....Бийбър ми мяза на момиченце,има женски глас и прави мега песните представящ се за мъжкар...то мустангове ли не дрифтва,бой от бащи ли не яде...мАж голям. Уан Дайрекшън...ми те половината си признаха че са гейове...не че има нещо общо,но просто са някакви мъжленца,мислещи си че правят сериозна музика,а феновете им са предимно 12-13 годишни макс...
>>DjBelev<<