- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ASK.FM и защо трябва да се спре
попаднах на видео отговори от някакви ДЕЦА, които си показват половите органи, момиченцето докосва пениса на момчето и обратното.
в началото постнах линкове, ама ги изтрих, защото е педофилия просто да се показва :х
супер много ме стресира това, което видях и най-вече това, че им пращат въпроси от типа "pipai mu pishkata" i "pokaji kak se pravi sex"
деца са на макс 7 годинки според мен.
Последно редактирано от KumchoValcho : 09-09-2012 на 21:14
БАТЕ ВСИЧКИ ГО ВИДЯХА , СПРЕТЕ ДА ГО ПОСТВАТЕ... бахти
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
усетих се и го редактирах, супер болното е.. направо като се сетя ме побиват тръпки от болните мозъци
мхм.. това беше одеве,а сега може да спрете
Не
писах имейл към админите, дано направят нещо по въпроса
то ппц, този сайт е грешка на някой болен мозък
родителите й са в чужбина, баба й по цял ден работи от това, което разбрах
аз, като човек, който е бил в същата позиция на мн крехка възраст, пълната липса на внимание, любов и сигурност от семейството се отразява по мнооооого отвратителни начини. грешката не е в момичето, защото то е повредено от средата, в която е поставено. аз имах късмета само да израсна като емоционална развалина и да се отворя към света, технология и хората на сравнително по-късна възраст, в която вече сам си създавах контрола и като вече бях установил някаква ценностна система, която доразвих и укрепих като се сблъсках със света малко по малко. Преди това се бях капсулирал отвсякъде, и донякъде е за добро, предпазвах се по най-добрия начин, по който можех.
че е тъпа, тъпа е, но няма как да съдя момичето, като то още няма ценностна система, а и няма кой да й помогне да си я изгради. супер болно ми е просто ;х
Ко станало?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Закриха го профила вече...