- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ASK.FM и защо трябва да се спре
Ако нямаш акъл в главата нищо няма да ти помогне.
Да не би на всички родителите ни да са толкова богати, че да са си вкъщи? Да не би да имаме хора, които са ни отгледали? Айде, моля ви се.
Точно пък едно 70-80% от децата са сами по цял ден, ама не всичките са/били такъв боклук.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ми някои имат : )
По тая логика излиза, че по градовете трябва да е пълно с такива? Ама не е нали, щото просто не е нормално ..
И уж била на 11 ..
Ами аз лично познавам много повече малки деца, с достъп до компютър, и няма никви такива истории.
Според мен всичко е заложено в главата на човека : )))
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Пак ще е познатата история - Всяко чудо за три дни. Както беше и с тея дето бият пенсионерите и пуснаха клипове. В крайна сметка им се размина и още на следващия ден всеки бе забравил за тоя случай.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Това момиченце въобще не знаеше какво прави според мен. Сигурно си мислеше, че е някаква игра.Стана ми ужасно болно като го видях. А относно сайта. Кво да ви кажа. Моята племенница се е вписала в него и във фейс излизат посредством този сайт някакви простотии, обиди и заплахи по неин адрес. Супер грозно е!
Като се замисля и аз имам регистрация там (т.е. когато разбрах за сайта преди време), при което само веднъж съм го споделяла и не отговарям на 70% от 'въпросите', но е противно да виждам как някакви жадни за внимание принцеси си го пускат по 10 пъти на ден във фейс-А с оправданието 'скучничко ми ееее *мрън*'.
Като цяло има големи излагации. Щеше да е готино, ако е нещо подреденоо, нещо като културен стол хах, ама наистина има голееми изцепки.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^^Еми то принципно това му е идеята,проблемът е,че човешката злоба и комплексарщина побеждава всичко друго.Пълна селяния е вече...
В началото не беше зле между другото.Пак понякога биеше на клюкарник,обаче по-рядко и нямаше такива открито селски изпълнения.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead