- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Младежите предпочитат да се откажат от секса, но не и от интернета
anytime![]()
Не и аз![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Тея статии,ги пишат май некви асексуални мишоци.
Първоначално написано от ledenakrasota
германци...![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Интересно ми е от къде вземат информацията за тези.. проучвания.
По-тъпо нещо не бях чела.
*сън*
на мен пък ми е смешно като 'младежите' започнат да претендират как не могат да живеят без секс едва ли не. Като че ли топлата вода са открили.
Това е нещо супер интимно не мога да разбера как някои като седнат на кафе и разправят как са се чукали. Губи се цялата красота като го разказваш по някакъв гнусен начин
поне според мене
та, спрете да се правите на интересни, всички правят секс, не е кой знае какво и не е нужно да търсите 'евала' от хората за това![]()
^ чакай сега,кой е казал че претендира с това ? просто статията е глупава,защото повечето хора ако ги питаш,ще ти кажат обратното най вероятно ... за кафетата и т.н. и аз съм съгласна,а и по принцип никога не съм харесвала хора,които постоянно говорят какво и с кой правят в леглото,1во че ми е прекалено лично и 2ро по принцип това е между двама човека,а така става между приятелите на тия 2ма човека (апф как го обясних)![]()
а и да... темата е за статията,а не за това кой прави секс и кой не .. така че не виждам смисъл у лекцията дето ни изнесе
огледай се наоколо просто
супер комплексираната ера е настъпила, където мъжете реват да бъдат признати като ебачи и доминатори
а жените реват за одобрение от въпросните ебачи
издигнали сме секса на пиедестал до небесата и отвъд
омагьосан чалга кръг
ти си на 13, нормално е да не ми разбираш съкровените брокатни мисли в този слънчев ден
Е много ясно, че ще предпочета да се откажа от секса. :Д Особено така поставено, 1 година без интернет или 1 година без секс... 1 година без интернет?! Аз ще умра :Д Пък секс и без тва не правя особено често, нищо няма да се промени особено като не го правя 1 година.![]()
това е ясно,но единия интернет да е по-важен от нещо толкова интимно между двама души и 100 пъти по-хубаво не ми се вярва.. едното го чувстваш вътрешно,другото го чувстваш само с пръстите,които удрят копчетата на клавиатурата ---> не ми се вярва нещо като секса да е повече от интернета за хората.. и нда.. сега може и да не ме разбереш ама,,,( то и аз едно обяснение направих... )
въпрос на гледна точка
за мен интернета е много по-полезен и ценен от секса. Секса е като яденето, просто се наяждаш и готово. После пак огладняваш. И пак ядеш. Но до никъде не стигаш, само задоволяваш една нужда отново и отново без особен напредък в дадено отношение.
Аз, като човек, който постоянно е жаден за нова информация не бих могъл да изкарам без интернет. Обаче информацията се наслагва и наслагва и се променям и развивам психически и интелектуално и се обогатявам много повече от интернета, отколкото от секса.
Последно редактирано от KumchoValcho : 09-11-2012 на 10:02