апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро
Първоначално написано от li0n апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро то бая познавало значи
Първоначално написано от nqmaznacheniee то бая познавало значи
Първоначално написано от li0n апф, джезвето във фейса ми каза, че няма да имам приятел скоро смрт да не се ослушва.. а и да.. що пък е задължително да си с гадже ?
Първоначално написано от FuCKkK13 смрт да не се ослушва.. а и да.. що пък е задължително да си с гадже ? не е задължително, ама се чувствам като forever alone
Първоначално написано от li0n не е задължително, ама се чувствам като forever alone що ? това са глупости.. трябва да ти е яко с и без гадже
Първоначално написано от smrt <3 ми на мен ми е яко, ама както ми е тъпо днеска и..
Първоначално написано от li0n <3 ми на мен ми е яко, ама както ми е тъпо днеска и.. ми спри да гл такива глупости в интернет и излез ... а и да..спри да си мислиш за бившия
Първоначално написано от FuCKkK13 ми спри да гл такива глупости в интернет и излез ... а и да..спри да си мислиш за бившия ще излизам след малко вече почти не мисля за него ^_^
Правила