.
Отговор в тема
Страница 80 от 96 ПървиПърви ... 307076777879808182838490 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 976 до 2 000 от общо 2385
    Голям фен
    Откъде да знам ^^
    Казали са на баща ми - дело . Какво дело .. Не знам Ще нося снимки и ще питам класния на 17 ..

Бтв .. Само на нас ли ни забраняват да си пишем бележниците предварително !? Трябвало там , на място , в класната стая .

п.п. Нас ни викат в 11:00
    Почти съм готова, останаха само снимките - винаги ги оставям в последния момент.
    Да ви питам...Възможно ли е учебника ми по АНГЛ. да е 120 лв?
    Правела се обща поръчка, не може да го купиш свободно.

Цитирай Първоначално написано от JealouS Виж мнението
    п.п. Нас ни викат в 11:00
    Почти съм готова, останаха само снимките - винаги ги оставям в последния момент.
    Да ви питам...Възможно ли е учебника ми по АНГЛ. да е 120 лв?
    Правела се обща поръчка, не може да го купиш свободно.
    Ако си в езикова е възможно..

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Cookie - Alex Pettyfer <33 Everybody loves him

Само на мене ли ми се струва или тая седмица минава най-бавно от цялата ваканция ? Иначе аз съм си готова за училище само учебниците дето не съм ги купила.

Ъм.. аз не бих дала 120 лв. за учебник ако ще от злато да е, ама ако ви задължават няма мърдане.. ://

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Cookie - Alex Pettyfer <33 Everybody loves him

Само на мене ли ми се струва или тая седмица минава най-бавно от цялата ваканция ? Иначе аз съм си готова за училище само учебниците дето не съм ги купила.

Ъм.. аз не бих дала 120 лв. за учебник ако ще от злато да е, ама ако ви задължават няма мърдане.. ://
    Дааа, така е. Искам да почвам вече, изтъпях като пукал.
    Иначе предполагам тия 120лв са за 2 или 3 комплекта от учебници и тетрадки, които ще минете през годината. То май и ние сме така, не съм сигурна все още, ще чакам на 17 да ми кажат.
    Не съм се снимала, най-вероятно в понеделник или вторник ще го направя, сега не се чувствам красива.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Даскалото ми се сети да си обнови сайта, откриването на 17 ще бъде от 10:30. И естествено, да не пропусна - униформата е задължителна. Но информация за родителска среща липсва.
    Къде учиш?
    При мен откриването също е в 10:30. И снимки нямам, никой дори не ми казвал за родителска среща, и в сайта на училището не пише. Страшно безотговорно училище май се оказва моето.. ;д

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    ^Може би ще ви кажат като почнете.
    -Ние сме в 9 на откриване..раано, рано
    Come on skinny love just last the year...

Благоевград, в ег уча.. Искам вече да видя по какво ще ми е класната, както и да се запозная със съучениците..
    Сериозна подготовка, утре съм на маникюр, в други ден на козметик, абе кифла от'секъде...

Благоевград, в ег уча.. Искам вече да видя по какво ще ми е класната, както и да се запозная със съучениците..
    Сериозна подготовка, утре съм на маникюр, в други ден на козметик, абе кифла от'секъде...
    И аз така

Аз пък разбрах, че класната ми е адашка.

същата съм ;дд вчера бях на козметик за вежди, днес съм за черни точки, а в петък на фризьор ;дд

Веждите ги почиствам редовно и не са пораснали много, ама това е положението, не мога да ги търпя неподдържани. Иначе имам час и за кола маска. А маникюристката ми е страшен пич - ходила е да ме хвали на майка ми.
    май май много се отплеснахме от главния замисъл на темата, ама лафа да става..

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз принципно си правя маникюра самичка и сега се чудя дали пак да си се направя сама или за 17-ти да отида при козметичката (в салона, където ходя на кола маска..)
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз днес бях на родителска среща.Запознах се с няколко човека от класа.
    Нашето откриване е в 9:00 и няма да учим след това (разбрах,че някой май ще учат)
    Нямаме униформи.За учебници и тетрадки по испански и английски ни взеха 120+ лв. и ние ще имаме портфолио по английски.
    Казват,че класната ни е много пекана и е млада (някъде на 28-29),но изисква много.
    Абе и аз искам да отида на козметик за черните точки,но имам чувството,че цялата ще стана червена (кожата ми е чувствителна) и ще ме е срам да се появя на 17

^Е, ако ходиш - най-добре ходи утре, за да има време кожата ти да се успокои.
    cookie78, направи си френски, адски як е. Мене много ме кефи. Сигурно ще накарам моята утре така да ме издокара + нещо синьо, че нали да съм в унисон с униформата.
    Днеска сефте си купих 3 тетрадки, златни ли бЕха, не знам, ама дадох 4,50лв. Пълна утопия.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Аз днес бях на родителска среща.Запознах се с няколко човека от класа.
    Нашето откриване е в 9:00 и няма да учим след това (разбрах,че някой май ще учат)
    Нямаме униформи.За учебници и тетрадки по испански и английски ни взеха 120+ лв. и ние ще имаме портфолио по английски.
    Казват,че класната ни е много пекана и е млада (някъде на 28-29),но изисква много.
    Абе и аз искам да отида на козметик за черните точки,но имам чувството,че цялата ще стана червена (кожата ми е чувствителна) и ще ме е срам да се появя на 17
    от кое училище си ?И ние имахме род.срещах вчера на 13.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от lori4ka_ani Виж мнението
    от кое училище си ?И ние имахме род.срещах вчера на 13.
    Видях в профила ти,че си от Казанлък.Аз ще уча в Бургас,така че едва ли сме от едно даскало,просто родителските съвпадат.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Още малко остана ,народееее ! След 1 седмица най-много ще искаме пак да сме във ваканция.

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Още малко остана ,народееее ! След 1 седмица най-много ще искаме пак да сме във ваканция.
    +1

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Това е за хората на които им се почва . А на тези които не им се почва още ( аз съм от тях ) ....

Голям фен
    Аз си давам време до входните нива След това не само ,че ще ми омръзне у-щето ,а може и да го намразя .. Да не говорим ,че до срядата ентусиазма ми беше огромен (да почнем дск) ,а вече драстично намаля
    Както и да е .. Днес времето е ужасно ;хх Дано да се оправи до 17 ..

Някой за Кока кола хепи енерджи тур? Аз, естествено, не съм от столицата, ама ще уважа събитието.

Голям фен Аватара на wenii
    И аз.. и аз
    : ))

Голям фен
    Май ще ходя и аз . Е , освен ,ако нещо не се обърка до тогава . Има време

Софианци, помагайте. На коя спирка трябва да сляза с метрото, ако искам да се озова някъде около Сердиката/The mall съответно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си