.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    И аз съм на мнението на Пантерката и jghgh. Кви грешни намеци и знаци, бе, мъжки, ти хуй имаш ли? Единствения грешен знак е липсата на цици, всичко останало, движещо се, е сгодно. А тия екземпляри, които са ти приятелки, са ти достатъчно близки, че да се престрашиш един ден с тях. Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.
    насочвам вниманието към тази точка. разискайте!:Д

едит:
    по темата - аз обикновено им позволявам да правят разни неща за мен. т.е. да се чувстват полезни. това е гранд жестът ми, защото иначе си цъкам всичко самичка. така показвам "слабост", т.е. нужда/място (за обич). тъпо, 'ма к'во да се прави;
    Последно редактирано от Blab : 09-13-2012 на 16:11

anonymous708973
    Guest
    Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.
    Поясни, моля
    Мъже, които ще карат жени да чакат какво?

ВАЖНО!
    ЧАЧО, изпразни си кутията със съобщенията :д

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Поясни, моля
    Мъже, които ще карат жени да чакат какво?
    Да чакат удобния момент. Липса на решителност, страх да действат, неяснота на чувствата им. Трябва да се сприятелиш с тях, за да им дадеш зелената светлина, но тези, които пресичат на червено, са по-интересни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

И аз съм на мнението на Пантерката и jghgh. Кви грешни намеци и знаци, бе, мъжки, ти хуй имаш ли? Единствения грешен знак е липсата на цици, всичко останало, движещо се, е сгодно. А тия екземпляри, които са ти приятелки, са ти достатъчно близки, че да се престрашиш един ден с тях. Единствената тъпотия на сприятеляването е, че тия мъже, които ще ви накарат да чакате толкова дълго, имат причина да излизат от черупката си толкова късно и тая причина няма да ви е никак привлекателна.

Аз не съм много на твоето мнение познавам хора без цици а са доста Харесвани така казано. А и какво според теб всички момчета искат само секс, свирки, чикий и пр. (няма да се извинявам за думите си защото смятам че съм права) и това , че една част са така не включва всички ! Мога много неща да ти кажа но няма смисъл!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от sisinceto pi Виж мнението
    Аз не съм много на твоето мнение познавам хора без цици а са доста Харесвани така казано. А и какво според теб всички момчета искат само секс, свирки, чикий и пр. (няма да се извинявам за думите си защото смятам че съм права) и това , че една част са така не включва всички ! Мога много неща да ти кажа но няма смисъл!
    Без секс, свирки и чикии сте си просто приятели.

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си