.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Шампоан за боядисване

Мацки, чувала съм, че имало шампоан, които боядисва в червено, искам да ви попитам има ли такъв, които боядисва в русо? Питам ви понеже мисля да се боядисвам нещо средно между кестеняво и русо, но първо искам да пробвам с подобен шампоан какво би се получило и ще се харесам ли със по светъл цвят на косата. Ако има след кое измиване дава резултат и след колко време косата си възвръща естественият цвят? Мерси предварително.
    пс цвета на косата ми е светло кестеняв и не е боядисвана.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Има,но няма никакъв ефект.

Има във всякакви цветове. Използва се като боята. Мацаш си цялата коса и стоиш около 40 минути с него и след това я измиваш. За възвръщането не мога да ти кажа, но предполагам месец някъде.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    Има във всякакви цветове. Използва се като боята. Мацаш си цялата коса и стоиш около 40 минути с него и след това я измиваш. За възвръщането не мога да ти кажа, но предполагам месец някъде.
    А марка сещаш ли се?
    Иначе косата ми е светла така че мисля, че ще хване.

Аз по принцип знам само две марки и с двете съм се правила.
    http://shopix.bg/img/products/orig/1..._575585935.jpg С тези се бях направила тъмно кафява, тя косата ми и без това е тъмно кафява но краищата ми бяха някакви такива светли, но понеже цветовете са еднакви не мога да ти дам мнение дали е много добър.
    http://www.torba.bg/2065-5213-large/...ez-amoniak.jpg Този е с по-голямо разнообразие на цветове. Бях се направила червена и при положение, че косата ми е тъмна, червеното се получи. Не беше някакво наситено и хубаво, но все пак и не беше без хич.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм чела хубави мнения за шампоаните на Марион.

Всъщност мисля, че това са всички цветове - http://beautycosmetic.biz/images/MarionShampoo.jpg май няма като това което търсиш. Иначе на joanna номер 03 е хубав.

Град
    Варна
    А в цената можете ли да ме ориентирате за тези мариол и Joanna
    Пс: има ги по козметичните магазини нали?

Marion мисля че беше към 1.60 там някъде, а този на joanna малко по-скъп към 2 не повече. Аз си ги вземах от един голям магазин " Ивел" влизаш и си избираш каквото искаш, не знам в другите градове дали го има .

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dryndryn Виж мнението
    Marion мисля че беше към 1.60 там някъде, а този на joanna малко по-скъп към 2 не повече. Аз си ги вземах от един голям магазин " Ивел" влизаш и си избираш каквото искаш, не знам в другите градове дали го има .
    Мерси за инфото!!! И при нас има един подобен по-голям козметичен магазин - Lily ( даже 2 и dm има един ). Ще погледна там дали ги предлагат
    А как се употребяват предполагам е написано на опаковката или?

Мега фен Аватара на strawberry88
    В почти всички козметични магазини/магазинчета ги има тези на Марион.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не, май не беше написано, но..изспиваш си го в една купичка, слагаш си ръкавици и просто си го втриваш на суха коса..то се образува пяна ии така, докато не се разнесе хубаво.

В нашия dm търсих, но нямаше. Мисля, че пише как се употребява, но нали ти казах - мацаш си цялата коса и я търкаш така както като си сложиш шампоан , стоиш 30-40 минути и изплакваш.

Град
    Варна
    Благодаря ви и на двете

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това предполагам е същото като балсам оцветител. Идеята при него е когато вече си се боядисала в даден цвят да го задържиш по-наситен. Балсама или шампоана придават само оттенъци на косата. За това и шампоана няма да ти я изсветли.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

В аптеки Ремедиум го има на Marion !

Banned Мега фен
    има доста цветове... ама на теб като ти знам косата доста шампоанчета ще ти трябват ...иначе не знам дали хваща,но пробвай.. цвета се връща след 2-3 измивания по принцип,а трябва да хване от 1вия път...

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Едно момиче от училище се беше боядисала с червен шампоан-оцветител на Марион и държа доста

Голям фен Аватара на black pearl
    Ами купи си къна. Майка ми има вкъщи две пликчета с руса къна. Пише,че ако седи пр. 20 минути ще се махне до 4-5 измиване.А ако седи 45 мин до 8..
    Марка -Marion

Град
    София
    О, червеното си държи доста..повече от месец ходих така..после и по-тъмно кестеняво си бях сложила и червеното пак изби леко.. ;д

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не, май не беше написано, но..изспиваш си го в една купичка, слагаш си ръкавици и просто си го втриваш на суха коса..то се образува пяна ии така, докато не се разнесе хубаво.
    На суха коса ??

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Много цапат, не са добри цветовете, освен ако не търсиш червено...бях се правила тъмно кестенява...косата ми е светла, много...измих я два пъти, съсипах сума кърпи и възглавници и стана моят цвят с червеникав оттенък, който въобще го нямаше в цвета...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fairynicolette Виж мнението
    На суха коса ??
    Мхм.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз съм с черна коса и съм се правила червена ..много е готино и се измива бързо .

п.п да препоръчам още нещо,което ползвам http://beautycosmetic.biz/images/HerbalTimeHenna.jpg имам №1 и №4 и съм много доволна .
    Последно редактирано от Cucko0 : 09-14-2012 на 21:12
    Hostis Honori Invidia

Град
    Варна
    А на лореал или гарниер има ли такива шампоани, понеже моя близка ме наплаши, че от тея "кучи" марки по 2-3 лева ще ми направят косата на нищо, а и без това ми е тънък косъма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си