No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Пфф, ТИ НЕГРАМОТЕН ЛИ СИ БЕ, НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ? ДАЖЕ РЕДОМ С ТОВА И СИ МАЛОУМЕН.
Тези микрофони, който се ползват в студията, най-често те са кондензаторни, няма да обяснявам защо (може би ти знаеш, като гледам ти си тон-режисьор, обработваш и видео с две думи ТИ СИ ВСИЧКО).
Е, аз не говорех за микрофоните, които се ползват по време на снимането на филм. ТЕ СА РАЗЛИЧНИ. Аз говорех, че след това се презаписват някои реплики. Аз от видео не разбирам, занимавам се със звука, но ти явно разбираш от всичко. До колкото Сони Вегас, мога да ти кажа, че тази програма е НАПЪЛНО АМАТЬОРСКА, опростена до безобразие, че и нищо да не разбирам от видео, пак бих направил нещо с нея. И как всички други са грешни, но ти си прав (може би проблема е в теб)? И относно микрофоните, за различните неща се ползват различни микрофони !
Фейлвам да ти проследя логиката , може би е от мен![]()
Естествено платената версия (в която сам си пишеш ефектите на JAVA) на Сони Вегас е напълно АМАТЬОРСКА. И ми е много чудно точно ти какво ще направиш с нея като 1 код не знаеш , както и да е дай да спреме спама , че модераторите ще раздават правосъдие скоро! Аз спирам , ти си пиши каквото искаш, продължавай да фейлваш , се ми е тая
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.