- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Понеделник
А и като ви гледам коментарите се чуствам горд със себе си, където едвам хванах 5.50.
тия па... я си погледнете в гащите бе как ще ви е страх от една ___ ей толкова игличка..
за кви имунизации говорите?
на мен не са ми били от 3ти клас сигурно
![]()
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Въобще факта, че някой ми вкарва нещо под кожата, което има някакъв шанс за ужасен страничен ефект въобще не ме кефиТи забрави болката..
Мен не ми е проблем болката, а просто изпитвам страх от всичко свързано с болници и доктори. Добре, че до сега никога не съм бил на инжекции заради грип или нещо подобно, а само манту-та и имунизации са ми били.
От Белязания е, да![]()
Ооо, ще се ходи.. като за последно![]()
Майка ми днес ме събуди, за да ме пита дали ще купувам букет за класната. WTF
Та се чудя... не съм взимала букет за някоя госпожа така индивидуално да й го подаря, от сигурно 6 години.
Ама мисля, че тая заслужава да й подаря, въпреки че няма да съм в състояние сутринта да ида до улицата на цветята и след тва чак до училище.(И аз съм на принципа на pedigree
Че се гръмна здравата преди да ида.) Явно тряа утре да го взема тва цвете. Ако класната не беше толкова печена, нямаше да се занимавам въобще. На 17 ще ходя само, за да я уважа и заради 2 момичета, иначе и аз щях да си спинкам сладко сладко. ^_^
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да, ще ида, за да дразня бившите си учители с присъствието си. После ще изпием по 4-5 бири с едни пичове и ще се върна вкъщи.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
е ние сме се разбрали да ми звъннат направо, като седнат някъде на кафе, пък за бирите сме се уговорили в петък![]()
Аз трябва да ида, заради един проект.
Че се налага и с униформа да съм.
Плюс това сменям и бившата класна с мъж, което ще е доста awkward в следващите 2 години.
*сън*
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ще се ходи![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
по някой път пръцкам под завивиките и се правя на картоф
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!