.
Затворена тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 219
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meh
    кО речИ!?
    Какви гастрити намесваш, спермата да не е радиоактивна/токсична/етц и в супер големи количества?
    Не разбирам едно... какъв е проблема, след като вече ти е попаднала в устата и си усетила вкуса й..
    Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...

Голям фен
    Ама талъсъмке/dragon ли mragon lady ли си/ мноо си проста ма!Казвала съм ти го неколкократно.Глей да не развиеш язва от спермата!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...
    Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
    Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Бе аз разбирам ама кво лошо има да си дама в обществото и курва в леглото?И аз ходя наточена ама в леглото съм...чак се изчервих.
    Нищо лошо няма бе, душаа.
    Просто ми изглежда фалшиво. Щото баш наточените ми изглеждат като някакви, които си ценят маникюра повече от всичко, които ги е гнус от много работи и всякакви такива неща. Познавам една, която не мога да си я представя с *** в устата, поради простата причина, че все ти говори за стил, принципи, ходи с вирнат нос и 'нам си какво... bitch please..
    Всъщност 'дамите в обществото', които са си затвърдили такъв образ, са ми толко' фалшиви, че не е истина просто.. I mean... не си ги представям като ъъ кО речИ!? ..курви в леглото..
    Не отричам обаче, че моето мислене също може да е грешно. Много хора ме намират за невинна и розово романтична.. biiiitch please... (единствено заради това се колебая, иначе съм повече склонна да вярвам в онова, което казах по-горе ^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Ама талъсъмке/dragon ли mragon lady ли си/ мноо си проста ма!Казвала съм ти го неколкократно.Глей да не развиеш язва от спермата!
    я пък ти по-спокойно
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Като го писа в огледалото ли се гледа

Голям фен
    Абе тва за курвата в леглото е образно казано за секса като цяло.А за дамата абе има изкуствени аз съм изглеждала и кифленски ,префърцунено ,но сама падам на колене.Така че външния вид лъже.

Ок споко съм де!

Мега фен
    Град
    <3
    Абе тва за курвата в леглото е образно казано за секса като цяло.А за дамата абе има изкуствени аз съм изглеждала и кифленски ,префърцунено ,но сама падам на колене.Така че външния вид лъже.

Ок споко съм де!
    Явно не си от тея, за които говоря, ама айде да не говоря много.. :>
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
    Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
    Точно

Голям фен
    Е добре де ти като изглеждаш невинно не си ли мръсница,не коленичиш ли без подканяне.

А добре те разбирам ама пак ти казвам,че всичко лъже - знам ги онея "Стига бе лигльо...,ОлИИ виж как ми е развалила косичката....,Ииии ноктопластиката ми е супер яка и мнооо си я пазя..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....
    Повечето всъщност са, да.

Мега фен
    Град
    <3
    Е добре де ти като изглеждаш невинно не си ли мръсница,не коленичиш ли без подканяне.

А добре те разбирам ама пак ти казвам,че всичко лъже - знам ги онея "Стига бе лигльо...,ОлИИ виж как ми е развалила косичката....,Ииии ноктопластиката ми е супер яка и мнооо си я пазя..."
    ew
    малко ми е трудно да ти осмисля изреченията, т.е. трябва да ги прочета няколко пъти, ама.. дъм..
    Аз лично не мога да си сложа самичка етикетче, не знам за теб.
    *Приличаш ми на някой съфоронник хммм
    4XCOKИ

Голям фен
    За кво етикетче говорим ....?Почвате неква тема и после се правим на 5 пари в кесия.като кажеш нещо различно и аре черна овца.Хич не мога ви разбера понякога!Ама не ми се спори нито пък ми се развиват теории за гастрити!

Мега фен
    Град
    <3
    За кво етикетче говорим ....?Почвате неква тема и после се правим на 5 пари в кесия.като кажеш нещо различно и аре черна овца.Хич не мога ви разбера понякога!Ама не ми се спори нито пък ми се развиват теории за гастрити!
    За етикетчета като 'мръсница' и какво ли не.

На adoreher ми приличаш, мхм.
    4XCOKИ

Голям фен
    Е на мене поне не ми пишат цена на услугите из фейса ...
    А този adorher въобще не знам кой е .Или коя е .

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ok, нека се изакат в устата на 10 човека. Този, който не повърне ще е без гастрит.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен
    Град
    <3
    Е на мене поне не ми пишат цена на услугите из фейса ...
    А този adorher въобще не знам кой е .Или коя е .
    яя ти да видиш
    интересно
    явно се познаваш с някои кретени?

А иначе съм склонна да те питам каква ти е тарифата, според това, което чета в постовете ти.
    4XCOKИ

Голям фен
    Тва пък за какво беше????Направо съм изумена как започваш да се заяждаш без никаква причина от едно обсъждане на една тема!!?!?!!?

Мега фен
    Град
    <3
    Тва пък за какво беше????Направо съм изумена как започваш да се заяждаш без никаква причина от едно обсъждане на една тема!!?!?!!?
    лол Оо
    Странно, че го приемаш като заяждане, при все че ти заговори за фейсове.
    Съвет - с повече удивителни изглежда по-внушително.
    4XCOKИ

Голям фен
    Аааа сега загрях!Виж ся ,кукло,аз говорех за онея за които и ти префърцунените кукли ,които отгоре на тва си слагат неква цена из оня смотан фейс да се праят на още по-интересни.Ако ти си го правила аз не съм тази ,която трябва да търпи заяжданията ти ,че си осъзнала грешката си и те яд на себе си!!!!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa Виж мнението
    Никой не ти е искал мнението за това,че АЗ съм си надупчила езикът.
    Още по-малко АЗ.
    Това си е лично МОЕ решение.
    Не се иска мнение,за да се изкаже някой

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Тази „кукла“ преспокойно може да ти бъде кака и мога да ти кажа, че знае нещата 100 пъти по-добре от теб, така че няма смисъл да спориш с нея.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Я че интересен кокошкарник

устите са си ваши слагайте каквото си искате в тях

иначе такива изказвания прочетох страх ме е да погледна друга тема да си кажа честно по-страшни сте и от оръжие
    ОДИН!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Виж ся ,кукло
    въХ, леко, ще спукаш капиляр.
    Иначе добре е, че си послушала съвета ми.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си