- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тука ще си спамя, че ми е скучно :3
ааа ето,няма,ти си тука.. как си ?
Е аз не съм от тая тема... не ме искат тука ;c Затова ги напсувай двойно... !
Иначе съм екстрати ?
а и да,не пак-отново !![]()
Последният ми графит беше на бюрото (там където е клавиатурата), ама го правих... ехееееееее.... преди 1-2 месеца ;o
ох.. аз от доста време замислям нещо,но баща ми ми каза,че няма да ми купи боя ако ще драскам в града т.е. изобщо да не се надявам да ми купи...![]()
и сега се зачудих дали да не си прасна един графит на една от стените в моята стая.. ама ще стане много шарено.. и нда..
ами щото съм на 16 и не работя,а аз мисля да правя нещо голямо т.е. ще ми трябват доста пари... е аз мислех нещо за едната стена и леко ъгъла от другата.. нещо still 3D .. ама да видим...а и мебели трябва да си избирам и трябва да стане хубаво,а не претрупано и прекалено шарено така че моята е сложна
![]()
да бе.. за кое по напред ?аз спестявам ама то не става така
имам поне 2-3 женски работи дето няма да ме разбереш защо ми трябват пари за тях,за кучето аз се грижа,за рибите и си помагам и за дрехималко ли е ? смисъл за тия неща гледам да спестявам и да не искам от нашите
Не си намерила правилния начин на спестяване.
Аз, да не мислиш, нямам редовни харчове ?![]()
беше 1.7, аз по принцип на любим отбор не пускам, както и избягвам да пускам 2-ки ама нз ква глупост направих тоя пътИначе за мен най-правилната игра е да играеш по един мач с повече пари, поне на Европейското така почти нямах пропуск.
а тея твоите мърсисайдци са най-гадния отбор за пускане, имам чувството, че цял сезон играят само, за да объркат сметките на другите и нищо повече![]()
ем да срещу слабите слабо, срещу силните силно. Пък срещу Сити каква глупост направихте пак направо ме хвана жал за феновете![]()