.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Как да превъзмогнем бившата

Отдавна не съм се сблъсквал с горепосочения проблем. Днес обаче прочетох една статия, която от една страна ме пръсна със степента на откаченост на някои хора, но от друга ме накара да се замисля... има ли "рецепта" за преодоляване на дълга връзка.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Казват, че старата любов се забравя с нова.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не.
    Просто времето лекува и няма някакъв лек, за преодоляване на една дълга и сериозна връзка, която е била пълна с любов и щастие. Случват се такива неща, живота е гаден и ни поднася лимони - но когато живота ти поднесе лимони, направи си лимонада.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli Виж мнението
    И са прави.
    С известни условия, разбира се.

Послепис: Форумна среща в Пловдив!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 09-13-2012 на 17:10

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Няма такова нещо като "рецепта".Все едно да има рецепта да се влюбиш в някой.

Лек е единствено времето.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не знам доколко времето лекува. Някои просто забравят, а други дори и това не успяват, както пича, дето се е нанесъл на тавана
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Богат социален живот и забавления, за да не оставаш сам с мислите си и да се тормозиш. А докато нямаш нова връзка, може да си потърсиш и другарче за секс.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Избери си : Нова любов (ефективно) или времето да те излекува (БАВНО, но ефективно също), но смятам че не е много сигнрно, че времето може да те "излекува" понеже ако постояно си мислиш за дадения човек, чакаи си да те излекува
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    1. Секс с много курви
    2. Секс с още повече курви
    3. Купони
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    1. Секс с много курви
    2. Секс с още повече курви
    3. Купони
    Тамън ми се издигнеш в очите и с ей такъв пост падаш обратно от много високо.

Всичко е въпрос на желание..Излизай с приятели гледай да не оставаш сам и да нямаш време да мислиш за това,разсейвай се това е моя съвет

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Еми ако си повтаряш постоянно "не мога" и етц няма да успееш.НЕ можеш да забравиш някой,който е бил част от живота ти.Но да-можеш да го превъзмогнеш.Намираш своя начин и така :3 Едни преодоляват с нова връзка други-изливат сълзите си и такам -.-

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако не си готов/а да се впуснеш в нова връзка,единствено времето ще помогне.Няма как да се лъжем,но хубава връзка в която е нямало препирни,караници и етц,в която си обичал и си бил обичан ,а това се е усещало от километри.Трудно се превъзмогва.(поне при мен е така ).
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тамън ми се издигнеш в очите и с ей такъв пост падаш обратно от много високо.
    Това значи, че все още не си научила достатъчно за мен

Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

То какво да научи човек за теб. Че не си нищо особено, освен правещ се на супер остроумен, жесток човек.
    Казвам го на база много твои мнения :>

Иначе... време, нова любов, работа, работа, работа. Човек наистина трябва да е винаги зает с нещо. Иначе самосъжаления,простотии...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Land of the blind
    Засегнах се

За да не е спам, спортът е добра идея, освен всичко друго.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Това значи, че все още не си научила достатъчно за мен
    Нямам и желание, благодаря.

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Богат социален живот и забавления, за да не оставаш сам с мислите си и да се тормозиш. А докато нямаш нова връзка, може да си потърсиш и другарче за секс.

От до съм съгласна. Това е и моята ''рецепта''.
    Светът не е свършил, мамата му стара... Пък и съм на мнение, че всеки нов е по-добър от предния, докато най-накрая не се появи съвършеният.

Моя позната се изолира от заобикалящия я свят и погуби половин година от живота си, докато страдаше по бившия...

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Трябва просто време..
    Богиня, всеки изживява нещата различно. Последното ти изречение е твърде неуместно.
    Иначе с останалото съм съгласна - не е добре да се затваряш в себе си.
    Търси си хоби, занимания, нови познанства и т.н.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от darrie Виж мнението
    Трябва просто време..
    Богиня, всеки изживява нещата различно. Последното ти изречение е твърде неуместно.
    Иначе с останалото съм съгласна - не е добре да се затваряш в себе си.
    Търси си хоби, занимания, нови познанства и т.н.
    Защо тогава защитаваш моята теза?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli Виж мнението
    Вярно на 100% И аз не можех да забравя бившият си и дори след края между нас го обичах още, но когато срещтнах настоящият ми приятел за около 1-2 седмици забравих всякакви чувства към въпросният бивш.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Защо тогава защитаваш моята теза?
    Не съм ти защитила последното изречение.
    Не съм казала, че е добре да страдаш по някого месеци наред. Просто понякога то е по-силно от теб и преминаваш през различни фази. Всички на теория знаем как трябва да бъде, но не винаги се получава. Когато срещнеш голямата, истинската, разтърсващата любов и след като преобърне целия ти свят, тя те напусне - осъзнаваш, че си останал с нищото. Е тази любов много трудно се преживява. Хобитата, излизането с приятели и новите познанства са само, за да те държат зает. За да нямаш време да си сам със себе си и да страдаш. В такъв момент ставаш слаб, крехък и си сам, дори когато си заобиколен от хора. Не знам дали ти не си срещнала тази любов или просто си била силна и си се съвзела бързо (ако е второто те поздравявам). Коментарът ми не беше с цел заяждане.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Коментарът ми не беше с цел заяждане.
    Моят също.

Аз това с преживяването на бившите така и не научих как става.. Тука пишете, че някакво момиче страдали по бившия си 6 месеца.. ми аз оплаквах бившия 2 години- цифром и словом... Така че явно при всеки е различно.Аз не мога да давам съвети, правя си само запис за темата, защото вече 6-ти месец измъчвания, агонии и тн ...Всички казват времето лекува- аз не си падам по клишетата, така че не е избор..Много купони- наживяла съм се, не ми е до купони.С друга любов- винаги изпадам в сравнения.Така, че ви слушам с пълна душа , уши и сърце

УжасТ! Когато се разделих с приятеля си, бях решила да пострадам 1-2 дни, ама ме поканиха на РД и плановете ми се провалиха...
    Какво ги оплаквате толкова?! Съжалявам, но никога няма да го разбера...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си