- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой гледа ли ВИП БРАДЪР ?
Момичета, като нея нямат нужда от акъл, само и завиждате![]()
Патрашкова е пич! Много ме кефи ква е устата, щото знам аз каква съм.
Ще смачка Златката.... Златката става само за гледане, да не ми говори с тая уста. Но в крайна сметка и за гледане не е много добра... има нещо мъжко в нея![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Само мен ли ме кефи какво става със задачата на Боними то само това е интересното тази вечер
![]()
Точно. Тва коментирах сега. Има нещо много мъжко в нея, да не говорим за походката.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
http://complit.slovo.uni-plovdiv.bg/...3%D1%80%D0%B0/
Надолу е списъкът, която и да си избереш, няма да сбъркаш <3
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Кво да се очаква от бай брадъра, всичко го правят за сеира. Хванали са му цаката, че хората тва им се гледа и тка. За тия смешници вътре (особено някои) няма и да си правя труда да коментирам.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
"..вътре го очаква нещо по-лошо и от смъртта - бившата .."![]()
*сън*
да наистина това си е малко кофти задачка, но на нея очевидно не и пука. Тя се забавлява или е много добра актриса, в което се съмнявам :Д
Аз имам по-яки устни от Златката и без силикон...
мъжка ми е, не ме кефи да я гледам... ако беше малко по-умна, щеше д ай е простено, ама... гредЪ
:Д
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Аз имам по-яки устни от Златката и без силикон...
мъжка ми е, не ме кефи да я гледам... ако беше малко по-умна, щеше д ай е простено, ама... гредЪ
:Д
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
тая е готина и има акъл (уж)
папаааарааа па папаааа - обожавам я тая френска песен! Обожавам да се събуждам с нея! <3
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Омгг, Никол <3
Прекрасна е, обичам я много.
Това ще се гледа и по-нататък, мда.
*сън*
Айде момчета пълнете очите :P сега ви е паднало :Д ако и Памела влезе ще ви е супер (rofl)