- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Vip Brother 2012
Предлагам тук да коментираме всичко свързано с участниците и всичко,което ще се случва в къщата.
Последно редактирано от justmee19 : 09-16-2012 на 17:28
Кажи после кой са в къщата, че ми е интересно, а не ми се гледат простотии![]()
На мен ми се ще да го гледам, ама ще трябва да чакам чак до утре. -.-
Кажете кои влязохаа?
Къци Въпцаров,Бони,Златка Димитрова,Николай Мартинов,Никол Станкулова,Мариана Попова и още няколко,които не ги знам![]()
Последно редактирано от justmee19 : 09-16-2012 на 19:17
Аз за него и за Мариана Попова !
П.п. Някой може ли да ми каже откъде се изкарват всичките емотиконкии о.О не мога да ги намеря![]()
Ей ще почна да го гледам заради Къци. Лова се на бас, че поне един път ще изцепи нещо ФЕНОМЕНАЛНО !
А няма ли как да го гледаме някъде онлайн а не само по нова тв ??
някой може ли да ми даде линк с целия епизод,че не можах да го гледам вчера ;д
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
^Куха лейка.
Мен Ники Сървайвъра ми харесва, Патрашкова, 'щото е устата, оперният певец, Орлин, ама само защото е сладък :Д .. и това е май. Бонито много се раздава, а и ми дожаля за нея снощи, пък и не е чак толкова зле.
Общо взето събрана сган и хайде да се излагаме.
Абе какво против Черната Златка имате бе?? Тя има само 2 пластични операции, една на гърдите и две на носа!!! И не е било момичето в държавите Англия, Лондон и Белгия....... И т.н. с нещата които още каза![]()
Ебаси тъпото, то тея през 1 минута Памела идва. И после кво дойде и кво? бих предпочел оная другата дето влезна днеска в къщата пред Памела![]()
Да бе, тя няма да си снима сериала, а ще ми дойде тука. А и не е толкова тъпа, че да се набута в тая безкрайна простотия, чрез която ще намрази България. Теоритично де, то се знаеше, че е абсолютно невъзможно да дойде.. И по-добре.