- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ебала съм ги
Самотна ли си
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Ха-ха-ха :д И к'во ще ги избиеш ли?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Всеки път като те засека се чудя дали може да си по-проста от предният път. Ммм дам... можеш чудя се до къде можеш да паднеш и смятам да разбера. Щото ми е скучно, а ти си лесно запалима. Чакам...
Пръски мозък се сивеят
Чакам да ти видя умствения капацитет и колко по-тъпа и проста можеш да станеш. Много ми е любопитно.
Внимавай с напъните да не се наакаш, моля те.
Пръски мозък се сивеят
Ама през ушите ли пушиш от яд или?
Ако пушиш цигари, то... watch out guys, we got a badass over here!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Колко забавна тема.
Ахахаха.
Мда -.-
пс; върви си при човечето, да не ти е самотно
*сън*
тия, дето само се мляскат по улиците, не са влюбени, а лигльовци, дето искат да ги видят хората, че са си хванали гаджи![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хмм..интересниа темичкаа... Тъй,тъй,тъй!! Ами...защо се засягаш,не им обръщай внимание,подминавай ги. Простичко е!И както каза prosto_chovek,не са влюбени ,а се лигавят.
Woah, I almost gave a fuck. Try again!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
кога ги мина всичките о.0
ОДИН!!!
Е к'во толкова? Обичат се хората (или си мислят, че се обичат). Подминаваш ги и готово
![]()
За млада двойка е нормално да се целуват по всяко време, навсякъде, и не би трябвало това, че вие сте джели, да ги спира.
Мен пък са ми много странни двойките, които извън тях даже и не се държат за ръце. Никаква близост, само делови отношения.
и на тебе какво ти пречат ? прави любов не война моето момиче... ей такива сдухани като тебе много ги обичам
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."