.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    ту туу глупава си! Майчице майчице. Ще те боли колко да те боли? Излез от филма и погледни трезво на нещата. Не знам ти какво виждаш ама аз виждам глупаво дете, което придава качества на момче, които едва ли има. Вманиачила си се и си си навила на пръста някакви неща и изобщо не се усещаш, че това е глупаво, тъпо и детинско. Като не искаш да ти казват, че си малка и се мислиш за зряла и т.н. дръж се като такава. Ти се държиш като малка пикла гледала твърде много романтично идеалистични филми и навила си на пръста, че любовният и живот трябва да изглежда еди как си. Остава и да кажеш, че ако скъсаш с него ще умреш... :/
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Глупава съм така е ! И това е една от причините да се измъчвам.Вярно,няма да умра ако скъсам с него,но тогава ще ми е още по-гадно. И сега стоя и чакам да стане чудо.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отвори си устата и чакай някоя муха да влети вътре. Ще е чудо ако е Златната муха, която изпълнява две желания и половината от третото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Епа чакай си. Хем знаеш кое е правилното решение хем те е шубе да не останеш с пръст в устата. Мъчи се всеки ден дали оня няма да те зареже отново. Мисли го постоянно - твое си решение. Чудото няма кой да ти го направи. Моли се на Бог ама и той няма да те чуе.
    Пръски мозък се сивеят

Ако не е чудо,ще е да накарам майка ми да ме премести в чужбина(имам роднини там). Да заживея при тях и никога повече да не го видя това момче.Чудя се само дали си струва да правя всичко това,само за да го забравя.

Град
    Ох боже! Ама ти нормална ли си? Па мести се в чужбина, но ако искаш да имаш бъдеще там, не щото некъв пикльо ти е влезнал у главата и не можеш да го забравиш. Супер глупаво мислиш, не очаквай някой да ит каже нещо по-различно от "малка си за тия неща" с това мислене. Просот сложи край на отношенията и стискай зъби. Не е като да си смъртно болна или нещо и не знам к'во толкова е имало между вас, че да си толкова филмирана, че чак в чужбина ще ходи.
    Пръски мозък се сивеят

Това не съм го обмисляла сериозно.Иначе ще изчакам малко,ако не се получи пак,ще го зарежа и ще се преместя в съседния клас. Въпреки,че не ми се вярва да събера смелост да го направя. ;(

Град
    Ама ти какво? Ще излизаш с колега от работното място и като скъсате ще си подадеш оставката, щото ти е неловко да е там (или къвто сценарии искаш) не осъзнаваш ли, че това не е никакво решение, а бягане от "проблема". Според мен яко преувеличаваш и си бъзла, стегни се малко и се дръж по-мъжки света не свършва с едното ти гадже-провал.
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ам мръдни някъде по далече в чужбина. Южния полюс, Хималаите, Андите.. Тибет. Някое по усамотено място would be perfect.

Предложението за златната муха все още е в сила.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Според мен си болна от тъпотия и филмарство,не от любов...Сложи край и залягай над уроците,казах ти,че не си годна и готова за сериозна връзка,ама явно хич не си обърнала внимание на думите ми...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не вярвам,че мухата ще ми помогне,иначе с удоволствие бих мръднала някъде по-далече.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Според мен си болна от тъпотия и филмарство,не от любов...Сложи край и залягай над уроците,казах ти,че не си годна и готова за сериозна връзка,ама явно хич не си обърнала внимание на думите ми...
    Обърнах внимание на думите ти,разбира се.Обаче все пак си мисля,че ТОЙ не е готов за сериозна връзка,а не аз.

Град
    Пловдив
    Излез от филма,момиче.К'ва чужбина заради някакъв пич дето не знае за к'во иде реч?Ама и ти същата като него...Намери си по-полезно занимание и стига с тея филми за заминаване далече.Къде ще идеш?В Лапландия при Дядо Коледа ли? Стегни се и стига си бягала от проблема!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Още нямаш нито качествата,нито потенциала,нито идейно-мисленото развитие за здрава и стабилна връзка.Както искаш ме разбирай...И...сама си прави изводите.
    За ТЕЗИ думи говорех.Той е същият като теб...

Общо взето това което каза Luidgie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си