- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болна от любов !
ту туу глупава си! Майчице майчице. Ще те боли колко да те боли? Излез от филма и погледни трезво на нещата. Не знам ти какво виждаш ама аз виждам глупаво дете, което придава качества на момче, които едва ли има. Вманиачила си се и си си навила на пръста някакви неща и изобщо не се усещаш, че това е глупаво, тъпо и детинско. Като не искаш да ти казват, че си малка и се мислиш за зряла и т.н. дръж се като такава. Ти се държиш като малка пикла гледала твърде много романтично идеалистични филми и навила си на пръста, че любовният и живот трябва да изглежда еди как си. Остава и да кажеш, че ако скъсаш с него ще умреш... :/
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Глупава съм така е ! И това е една от причините да се измъчвам.Вярно,няма да умра ако скъсам с него,но тогава ще ми е още по-гадно. И сега стоя и чакам да стане чудо.
Отвори си устата и чакай някоя муха да влети вътре. Ще е чудо ако е Златната муха, която изпълнява две желания и половината от третото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Епа чакай си. Хем знаеш кое е правилното решение хем те е шубе да не останеш с пръст в устата. Мъчи се всеки ден дали оня няма да те зареже отново. Мисли го постоянно - твое си решение. Чудото няма кой да ти го направи. Моли се на Бог ама и той няма да те чуе.
Пръски мозък се сивеят
Ако не е чудо,ще е да накарам майка ми да ме премести в чужбина(имам роднини там). Да заживея при тях и никога повече да не го видя това момче.Чудя се само дали си струва да правя всичко това,само за да го забравя.
Ох боже! Ама ти нормална ли си? Па мести се в чужбина, но ако искаш да имаш бъдеще там, не щото некъв пикльо ти е влезнал у главата и не можеш да го забравиш. Супер глупаво мислиш, не очаквай някой да ит каже нещо по-различно от "малка си за тия неща" с това мислене. Просот сложи край на отношенията и стискай зъби. Не е като да си смъртно болна или нещо и не знам к'во толкова е имало между вас, че да си толкова филмирана, че чак в чужбина ще ходи.
Пръски мозък се сивеят
Това не съм го обмисляла сериозно.Иначе ще изчакам малко,ако не се получи пак,ще го зарежа и ще се преместя в съседния клас. Въпреки,че не ми се вярва да събера смелост да го направя. ;(
Ама ти какво? Ще излизаш с колега от работното място и като скъсате ще си подадеш оставката, щото ти е неловко да е там (или къвто сценарии искаш) не осъзнаваш ли, че това не е никакво решение, а бягане от "проблема". Според мен яко преувеличаваш и си бъзла, стегни се малко и се дръж по-мъжки света не свършва с едното ти гадже-провал.
Пръски мозък се сивеят
Ам мръдни някъде по далече в чужбина. Южния полюс, Хималаите, Андите.. Тибет. Някое по усамотено място would be perfect.
Предложението за златната муха все още е в сила.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен си болна от тъпотия и филмарство,не от любов...Сложи край и залягай над уроците,казах ти,че не си годна и готова за сериозна връзка,ама явно хич не си обърнала внимание на думите ми...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не вярвам,че мухата ще ми помогне,иначе с удоволствие бих мръднала някъде по-далече.![]()
Излез от филма,момиче.К'ва чужбина заради някакъв пич дето не знае за к'во иде реч?Ама и ти същата като него...Намери си по-полезно занимание и стига с тея филми за заминаване далече.Къде ще идеш?В Лапландия при Дядо Коледа ли?Стегни се и стига си бягала от проблема!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Общо взето това което каза Luidgie![]()