- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предпочитания за срещите :D
Хората били различни и всичко било относително... Ахахахах, то е ясно, че има различни типове и съответно различни предпочитания, ама, под ягодите, нали темата е пусната точно с цел всеки да каже какво на него му харесва?!
Иначе аз си предпочитам да се понатрупа напрежение и целувката да е един вид кулминационна точка, не да се сграбчим от първия път. Като свикнеш на допир с човека и въобще с физическия контакт като цяло, би се получило по-естествено просто. Абе предразполaгаща трябва да е обстановката, да се чувстваш о'к в компанията на другия, да изпитваш искрен интерес и да са ви раздвижени разговорите. ; Р
Последно редактирано от paradosou : 09-17-2012 на 11:49
Усещам как не ми схвана смисъла на коментара.Не толкова,че всеки потребител тук има различно мнение,което да сподели(да,така е),а че точно това лично мнение зависи от човека и ситуацията,и ДА,ОТНОСИТЕЛНО Е,пак повтарям.Понякога всичките ти принципи за кулминационна точка и протакване могат да идат на майната си точно заради ОБСТАНОВКАТА и ЧОВЕКА отсреща.Нищо лично към предпочитанията ти,само казвам,че невинаги каквото си мислим и защитаваме,става така и в действителност. Следователно темата ми се вижда тъпа и безсмислена,ако не се е подразбрало от предния ми пост![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Никъде не съм споменала протакане, ама пък целувка на първа среща... мне. Наистина се губи голяма част от флирта (ако не и целият хД) и си е по-добре нещата да се движат плавно. За мен, естествено.
Идеята на темата е просто да се видят повече мнения (и по принцип това е замисълът на форумите, ти да видиш ;d). Какво, ако ти се променят нагласите и решиш нещо различно от първоначалното?![]()
Последно редактирано от paradosou : 09-17-2012 на 11:56
Както дойде. Нямам установен план.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3