.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Хората били различни и всичко било относително... Ахахахах, то е ясно, че има различни типове и съответно различни предпочитания, ама, под ягодите, нали темата е пусната точно с цел всеки да каже какво на него му харесва?!
    Иначе аз си предпочитам да се понатрупа напрежение и целувката да е един вид кулминационна точка, не да се сграбчим от първия път. Като свикнеш на допир с човека и въобще с физическия контакт като цяло, би се получило по-естествено просто. Абе предразполaгаща трябва да е обстановката, да се чувстваш о'к в компанията на другия, да изпитваш искрен интерес и да са ви раздвижени разговорите. ; Р
    Последно редактирано от paradosou : 09-17-2012 на 11:49

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Хората били различни и всичко било относително... Ахахахах, то е ясно, че има различни типове и съответно различни предпочитания, ама, под ягодите, нали темата е пусната точно с цел всеки да каже какво на него му харесва?!
    Усещам как не ми схвана смисъла на коментара.Не толкова,че всеки потребител тук има различно мнение,което да сподели(да,така е),а че точно това лично мнение зависи от човека и ситуацията,и ДА,ОТНОСИТЕЛНО Е,пак повтарям.Понякога всичките ти принципи за кулминационна точка и протакване могат да идат на майната си точно заради ОБСТАНОВКАТА и ЧОВЕКА отсреща.Нищо лично към предпочитанията ти,само казвам,че невинаги каквото си мислим и защитаваме,става така и в действителност. Следователно темата ми се вижда тъпа и безсмислена,ако не се е подразбрало от предния ми пост
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Усещам как не ми схвана смисъла на коментара.Не толкова,че всеки потребител тук има различно мнение,което да сподели(да,така е),а че точно това лично мнение зависи от човека и ситуацията,и ДА,ОТНОСИТЕЛНО Е,пак повтарям.Понякога всичките ти принципи за кулминационна точка и протакване могат да идат на майната си точно заради ОБСТАНОВКАТА и ЧОВЕКА отсреща.Нищо лично към предпочитанията ти,само казвам,че невинаги каквото си мислим и защитаваме,става така и в действителност. Следователно темата ми се вижда тъпа и безсмислена,ако не се е подразбрало от предния ми пост
    Никъде не съм споменала протакане, ама пък целувка на първа среща... мне. Наистина се губи голяма част от флирта (ако не и целият хД) и си е по-добре нещата да се движат плавно. За мен, естествено.
    Идеята на темата е просто да се видят повече мнения (и по принцип това е замисълът на форумите, ти да видиш ;d). Какво, ако ти се променят нагласите и решиш нещо различно от първоначалното?
    Последно редактирано от paradosou : 09-17-2012 на 11:56

Мега фен Аватара на Hilary_
    Както дойде. Нямам установен план.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си