Здравейте искам съвет ако може! Имам си приятел от 2години сме заедно,но живеем в различни градове,виждаме се често през седмица и всяко лято аз съм при него за по 3 месеца защото тогава ми е ваканцията аз още уча а той завърши преди година. Та искам да споделя с вас чувствата си.Всеки път когато си тръгна и нали се чуваме само по телефона той не ми звъни често постоянно излиза и все няма време за мен.Сутрин го чувам за 2 мин после отива на работа вечерта като се прибере ми звъни ,че се оправя и излиза на кафе и след това ми звъни като се прибере ,но за 2 мин защото много му се спи и това е всеки ден,аз му казва ми остани си една вечер у вас да си говорим или се прибери по-рано да поприказваме малко ама от едното ухо влиза от другото излиза.Напоследък не е много мил с мен,много често ми повишава тон,убиждал ме е и след като му се разсърдя извинява се целува ме и хоп иска да го правим.Винаги когато иска да го правим (секс) става много мил и нежен (само тогава) иначе тук там да ми даде някоя целувка и през 4 часа да реши да ме гушне.Не ми е изневерявал ,нито пък аз на него ,знам ,че ме обича,но защо се държи така щом ме обича,да не съм му омръзнала?! незнам и аз. Това лято бяхме на море само двамата и всичко беше просто прекрасно ,държеше се мило,целуваше ме,говореше ми нежно и нямаше нито караници нито нищо и изведнъж като се прибрахме и още на първия ден той като седна на компа и цял ден никакво внимание слуша си там музики прави бийтове а аз лежах в другата стая болна и не дойде 1 да ме попита дали съм добре.Винаги поставя приятелите си преди мен.Цяло лято седя като някаква патка и той и приятелите му поправят мотори и теб подобни неща.Защо романтиката я няма? какво се случва моля съвет ... има и още много неща които мога да споделя,но ще трябва да пиша още много дълго време ,та това е най-същественото.

HELP!