.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Не знам дали съществува такава тема и се извинявам,ако се повтарям.Но темата ще бъде малко по-обширна.Как бихте искали да се развият отношенията ви занапред?А какво смятате,че в действителност би станало,базирайки се на опознаването помежду ви?Смисъл,мислите ли,че човекът до вас/самите вие е/сте готови да ви предложи/предложат брак?Как изобщо гледате на брака?Семейни начала=брак или...?Искате ли деца от този човек?Представяте ли си да остареете заедно?И т.н...

И една друга гледна точка.Наскоро тук прочетох нещо,което много ме озадачи(няма да конкретизирам никове)-обичам го/я,изреждам всичко,което ме прави щастлив/а с него/нея,но знам,че той/тя не е човекът за мен.Как гледате вие на това?Смисъл,ако усещате,че това не е истинският човек,трябва ли да се разделите или искате да сте заедно,докато се чувствате щастливи?И ако останете с него,това не е ли самозаблуда за вас самите и залъгване на отсрещната страна?
    Поздравления за темата!
    По първата част:
    Отдавна съм усетила, че това е човека за мен, с които искам да остарея, и който не бих заменила!
    Като цяло плановете ни за бъдещето са да заживеем заедно до година две, а когато имаме финансовата възможност да се оженим, и да имаме дете ( деца ).
    По втората част:
    За мен няма смисъл подобна "срочна" връзка, казвам срочна, защото щом това не е човека, който би искал да е до теб завинаги, защо си губиш времето с него, вместо да потърсиш своята сродна душа.
    Последно редактирано от DragonLady : 09-17-2012 на 20:40

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    За мен няма смисъл подобна "срочна" връзка, казвам срочна, защото щом това не е човека, който би искал да е до теб завинаги, защо си губиш времето с него, вместо да потърсиш своята сродна душа.
    Обаче по тая логика, трябва да си с един човек през целия си живот?! Това значи ли, че си си губила времето с гаджето от гимназията примерно? Защо да е губене на време това, че си имал/а повече от 1 сериозна връзка? Във всяка връзка човек научава по нещо от другия, което би му било много полезно да разпознае кога е срещнал човек, с когото е готов за още по-задълбочени неща(брак, деца...).
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-18-2012 на 16:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си