.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Гръб?

Question Гръб?

Здравейте, какви упражнения препоръчвате? Едни хора ми казват че лостовете са най-добре, но други твърдят че без фитнес не може? Благодаря за вниманието

На колко си?

Супер фен
    Гребане с щанга и дъмбел,теглене на вертикален скрипец, набирания с широк хват,хиперекстензии с допълнителна тежест или упражнението "добро утро".

Благодаря!

Ако искаш мускули, които да ти вършат работа ти препоръчвам само на лост и успоредка/ набирания, кофички, лицеви опори, набирания с широк хват/.

Мега фен
    А да се обосновиш защо..

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    Ако искаш мускули, които да ти вършат работа ти препоръчвам само на лост и успоредка/ набирания, кофички, лицеви опори, набирания с широк хват/.
    Ех дейба... колко ме е яд... мойте мускули значи никва работа не вършат... трябва да ходя на лостове, кво като тягата ми е 160кг

DownloadVirus Може ли и ти да ми препоръчаш нещо останал съм с впечатление че разбираш доста от тези неща

Тягата е майката на големия гръб, набиранията са бащата! По 4 серии от 2- те упражнения + още 2- 3 упражнения прадставляващи гребане (било то с щанга, дъмбел, на скрипец и т.н) За гръб ти трябват между 10 и 20 тежки работни серии на тренировка по 6- 12 повторения в зависимост дали си начинаещ или напреднал. Ако си начинаещ започни с 10 работни серии на тренировка и всеки месец удъжавай тренировката с 1 работна серия като постоянно качваш килограмите! Върти упражненията като видове и последователност за да няма привикване

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Гребане с щанга !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

тяга гребане и яко манджа

Мега фен
    Постоянен стрес и изпроване на нови методики.. За начинаещ нещата не са толкова сложни обаче и 12 работни серии си стигат,че и са много.. Набиране 2(широк тесен) хвата тяга гребане и това ти е тренировката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си