- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Кажи поне за какво е полезна, за да знаят момите.
Стига да е от един партньор т.е. с един химичен състав (на наистина здрав човек) е възможно да има полезно действие. Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.
Доколко е вярно вече е друг въпрос.
И все пак, когато мъжът прави орална на жената, поема всички сокове - защо не и обратното? Нечестно, че и сексистко е.
Вече, ако самият той се отвращава от спермата си как очаква от партньорката си да не се, че и да я пие? Това винаги ми е било "фък лоджик" и смятам, че подобни мъже въобще не заслужават подобен тип ласки.
Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.
(Не мога да повярвам, че писах толкова мн за...Семенна течност.)