.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 217

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Кажи поне за какво е полезна, за да знаят момите.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Кажи поне за какво е полезна, за да знаят момите.
    Стига да е от един партньор т.е. с един химичен състав (на наистина здрав човек) е възможно да има полезно действие. Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
    Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
    Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
    За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.

Доколко е вярно вече е друг въпрос.

И все пак, когато мъжът прави орална на жената, поема всички сокове - защо не и обратното? Нечестно, че и сексистко е.

Вече, ако самият той се отвращава от спермата си как очаква от партньорката си да не се, че и да я пие? Това винаги ми е било "фък лоджик" и смятам, че подобни мъже въобще не заслужават подобен тип ласки.

Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
    Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
    Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.

(Не мога да повярвам, че писах толкова мн за...Семенна течност. )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението

Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
    Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
    Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.

как им мажиш ските тука
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
    Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
    Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
    За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.
    Плюс това прочиства организАма и е предпазва от астма , както твърдят проучванията на др.Бачи Киков !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си