.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Това,че стои само на компютъра не е хич добре!Който и да питаш ще ти каже,че ако не пробваш никога няма да разбереш!И аз съм в конфузна ситуация вмомента с едно момиче,което ми е оплело мислите и просто нямам достатъчно смелост да направя първата стъпка и да и предложа,поради много фактори,но няма как,ако искам трябва да действам.Та при теб е същото питай я!Няма нищо лошо и срамно в това да излезете само двамата

Цитирай Първоначално написано от x3mmaster Виж мнението
    Това,че стои само на компютъра не е хич добре!Който и да питаш ще ти каже,че ако не пробваш никога няма да разбереш!И аз съм в конфузна ситуация вмомента с едно момиче,което ми е оплело мислите и просто нямам достатъчно смелост да направя първата стъпка и да и предложа,поради много фактори,но няма как,ако искам трябва да действам.Та при теб е същото питай я!Няма нищо лошо и срамно в това да излезете само двамата
    да ма как да е най за обиколно вече става 4 месеца не мога да измисля а пак много я харесвам и да прочетох твоята тема и ти си в много интересна ситуация та мисалта ми е дай пример даречем парви пат ми е не знам как

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си