.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво се прави в такива случаи ?

Здравейте. Не съм сигурен дали трябва да пусна темата тук или в Училище и приятели. Ето какъв е случаят:
    Бях в много малък клас, с 2-3 момичета(много грозни ) , а сега се преместих в друго училище с много хора и що годе повече и по красиви момичета. Първия ден като отидох и като се запознавах със съучениците ми, се вгледах в едно момиче и не можах да спра да я гледам(буквално). Много ми хареса, но нямам много опит със момичетата, а дори още не я познавам като човек, а само като ученичка. Мисля че си няма приятел. Какво мога да направя че да и се вдигна в очите(така да се каже), а може и нещо повече(да я накарам да ме хареса)

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еми запознай се с нея,говорете си и т.н.
    >>DjBelev<<

Запознавате се, говорите си, смеете се - важното е да бъдеш себе си и ако тя ти отвърне... Ще стане от само себе си. Излизай с компанията, в която е тя, направи ѝ впечатление като я разсмееш; Някой път се разходете само двамата, след това, в някой скучен ден отидете на кино и така... Успех

Мерси за отговора само че, нали затова казвам че съм нов в класа. Не знам кой в каква компания ходи и какви му са интересите. Казвам "му", защото имам предвид всеки който и да е от класа. Иначе съм се озовавал в ситуацията сам с момиче(с гадже) и честно казано се смеем през 1-2 мин, но трябва да съм го опознал много добре, а пък това няма как да стане като аз седя най-отзад а тя най-отпред, а и тя в междучасието излиза някъде и никой не знае къде е. После пък се връща с 1 от 2 момчета.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Все ще я хванеш сама и тогава просто отиваш и се запознаваш с нея. Говорите си, вие все пак сте от един клас. Можеш и да й пишеш.

Заговаряй я винаги,когато можеш, но без да ставаш нахален. Виж тук за още идеи: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...C%D1%83-%D0%99 и тук: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Th3Bl00D Виж мнението
    в много малък клас, с 2-3 момичета(много грозни ) , а сега се преместих в друго училище с много хора и що годе повече и по красиви момичета
    дори още не я познавам като човек, а само като ученичка

Запознайте се и не знам... не говори много пред нея
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Заговаряй я винаги,когато можеш, но без да ставаш нахален. Виж тук за още идеи: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...C%D1%83-%D0%99 и тук: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B2%D0%BE%D1%80
    Мерси за линковете определено ще има полза от тях. Днес като че ли я накарах да се смее, като осъждах действията на едно момче, но го направих неволно, после видях че сигурно 10 човека от нашия клас я плющят през задника(май прозвуча грубо ) и ми стана гадно. Помислих си че е минала през ръцете на който види. На мен ми е малко неудобно така да обарвам момиче, след като я познавам от 2-3 дена, Просто не знам какво ще си помисли за мен така или дали ще и направя лошо впечатление . Та вие какво смятате? Добре ли е и аз вляза в групата на обарвачите?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    FACEPALM! Ти да не си живял до сега в гората?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    FACEPALM! Ти да не си живял до сега в гората?
    Ами не по скоро в малък клас, където всички се знаехме много добре и на никой не му пукаше какво прави. В час по музика съм бъркал между краката на една доста добра, събувал съм гащите на момиче, разкопчавал съм сутиени, разбивал съм женската тоалетна .., така че няма какво да ме спре. Обаче това го правя само на момичета които ги познавам(приятели) и разбира се те не се засягат. Момичета ако някой дойде у вас и ви изстиска задника, едва ли не, как ще реагирате ? В момента ако го направя ще се чувствам така :/.

Мега фен Аватара на 102
    Как се изстисква задник ..? Липосукция ли имаш предвид ?...

Град
    Shumen
    You have a problem.

Ами не по скоро в малък клас, където всички се знаехме много добре и на никой не му пукаше какво прави. В час по музика съм бъркал между краката на една доста добра, събувал съм гащите на момиче, разкопчавал съм сутиени, разбивал съм женската тоалетна .., така че няма какво да ме спре. Обаче това го правя само на момичета които ги познавам(приятели) и разбира се те не се засягат. Момичета ако някой дойде у вас и ви изстиска задника, едва ли не, как ще реагирате ? В момента ако го направя ще се чувствам така :/.
    Постъпи по-интелигентно, това ще я впечатли повече... ако има нещо между ушите си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Днес я видях на центъра. Тя вървеше срещу мен с 2-3 нейни приятелки и щом ме видя спря, и почнаха да вървят на обратно. Аз се направих че не ги видях. Това как да трябва да го приема, като се има в предвид че не сме си говорили много и едва ли ме мрази ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си