- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх от бой.
Аз ще ти кажа. Страх те е, защото не са те били. Когато те опердашат хубаво няколко пъти.. претръпваш и който и да е пред теб - не ти пука. Напротив.. сам почваш да се заяждаш.
И аз бях, като теб преди години, ама след време нещата се промениха.
Ако ще се маризиш за момиче.. човече, не си заслужава.
той те е заплашвал,значи е нанесал първия удар.Като го видиш отдалече го предупреди, че го почваш и с бърза стъпка , уверена и лош поглед право в очите вървиш към него и го смазваш от токати...тренирал си кик бокс... ?! оот кво те е страх ?! че ще те удари ? че ще заболи ? че ще ти текне кръв и посинее от това ли те е страх ?докато се страхуваш от болката , ще се страхуваш от мн други неща...аз бих го спукал от бой и за назидание на другите...ако дойде с повече хора - също,,,шанса да те набият е много по-голям , но едно е да се предадеш и ревеш и да те бият , др е докато те налагат и ти да удряш...Боя му е майката ,сегашните деца и младежи са много разлигавени,за 2 шамара се съдят и по телевизията ги дават...Това са нормални неща от живота,покажи характер , бъди някой , имай достойнство![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Щом си тренирал кик-бокс му вкарай ДУШМАНСКИ ъперкът под носа или зъбите
Ще ти споделя нещо , което смятам за мъдро и правилно за целта ще ти разкажа една "кратка" история.
------------------------------------------------------------------------ СТЕНА ОТ ТЕКСТ -----------------------------------------------------------------------------
Когато аз за първи път ядох истински бой беше точно в 8 клас , на рождения ми ден , в една диско(чалго)тека, та аз пиян залян се правех на мъж , и 3-4ма ме хванаха и ме скъсаха от бой отвън , в болница влязох , и 1-2 месеца кръв пиках ,а цяла година след това имах проблеми с бъбреците , и всичкото това беше защото ме беше страх да се бия , при условие че тренирам Капойера от "време ОНО" , както се казва , но уви беше ме страх както да ударя , така и да ме ударят за това просто се свих в поза "ембрион" и ги оставих да ме смачкат , докато загубя съзнание , помня само че чувах как приятелката ми пищеше и плачеше и ги молеше да ме оставят и видях как някой я УДАРИ (женчо , да удряш момиче е долно и показва слабост.)
Когато се пооправих баща ми , ме дръпна настрана и ми каза цитирам:
"Синко боя е най-грозното нещо на света , ако можеш го избягвай , щото е хем нецивилизовано , хем малоумно и почти винаги без някаква основна и важна причина , в такава възраст сте , че всеки ви е виновен за всичко,Но ако чуя или видя че пак са те набили , аз ще те набия , толкова ли си слаб ? За това ли тренираш ,а аз плащам , за да те пердашат?Запомни едно от мен (тук се включи и брат ми , и го казаха в един глас) Който удари пръв , удря и втори път! , друг път ако ще влизаш в болница , поне бъди сигурен , че ще си вземеш компания. Дръж се достойно , не бягай , изправи се като мъж , какъвто смятам , че си, и отвърни на ударите, иначе цял живот ще те мачкат"
След тези думи аз се промених коренно , почнах да обръщам истинско внимание на тренировките , както Митака каза появи се жажда и желание за мъст в мен, но се държах на ниво и избивах всичката енергия в тренировка вместо да ги търся да се бия, Докато един ден не видях момчето което удари приятелката ми, Най-безцеремонно отидох и го пребих , посред бял ден пред много хора , пред негови приятели, просто отидох и без да обеля и думичка , го почнах и да ти кажа ефектът беше страхотен , всичките други гледаха като насрани. Един от приятелите му се опита да ми каже нещо, но като го погледнах , просто извърна поглед и ме остави да продължа да го бия. Защото знаеше , каква злоба има в мен и ,че ако ми посегне ще почна и него , вероятно ако ми бяха скочили щяха да ме набият 4ма бяха , но просто като видяха с каква сила и злоба го удрям докато той реве,пищи и се моли да го оставя и пита "защоо?" и просто се отказаха.
От тогава като го засека въпросния , свежда поглед и минава покрай мен без да ме погледне. И доста хора почнаха да гледат на мен по друг начин , сериозно като малък бях супер п*тка, но се промених заради едни простички думи.
Няма нищо по достойно от това да защитиш момиче , дори и да не ти е приятелка.
Избягвай боя докато можеш , но ако няма накъде смело напред , разбрах че и ти тренираш , просто като го видиш го пребий , дори и да е с приятели просто го почни , дори и да те набият , ще се издигнеш в "съзнанието им" на малките хормончовци (не вярвам да сте по големи от 15-6 години) щото ще си показал характер , и ако не друго ще престане да се закача с теб , ако пък го набиеш той ще ти има страх!
ПП.. Удар с меча лапа в слънчевия сплит ти гарантира поне 1 минута без въздух и замаяно състояние , не го удряй по никакви бради , като цяло не го удряй по главата удариш ли го в слипта (само не много силно , да не му го счупиш , че може да умре) ще се свлече като чувал с картофи , и ще можеш да го подкараш ..
ПП 2.. Запиши 2ро бойно изкуство с което да комбинираш боксатака ще ти е много по лесно, аз съм капойиера и (д)жио (д)жицу и това е доста добра комбинация , въздух-земя-ground. за теб би било добре джудо и бокс..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Нека ви разкажа какво стана отначало отивам на училище той беше на двора и всички викаха ще се биете ли ? ще се биете ли ? И не се сбихме но после междучасието пред училище точно почнахме да се бутаме аз го бутнах по силно и го ритнах в пецилина после той почна да ме налага с шамари беше напълно концентриран в боя говореше ми нещо но аз не чувах бях толкова бесен че забравих да се пазя когато се опитвах да му нанеса удар той се отдръпваше,залягаше а аз дори гарда не бях направил почнах селската и в крайна сметка той да е поел 2 удара а аз 10 - 11 шамара удряше силно само от едната страна само с шамари заглъхна ми ухото... и се оказа че е тренирал почти един месец бокс а аз 1 година кик-бокс просто не мога да се концентрирам по време на бой преди по време на тренировка винаги бях хладнокръвен винаги се пазех и тогава на улицата когато се сбиех с някой го пребивах от бой. А сега съм забравил движенията абсолютно всичко мисля да почвам MMA.
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
просто не ти се отдава ... нямаш инстинкт на хищник...как се е дърпал назад ?! ?! ?! ще се дръпне 1,2 пъти скочи в него като можеш от дистанция...тренирал си кик-бокс ., колко си висок ?! тея крака закво ти са ? явно не си бил достатъчно ядосан ...както и да е каде си тренирал кик-бокс ?
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Дръпни 2 черти и му забий отвер'ка в гърлото. :Д
Аз нещо не разбрах? Ще те бият ли или ще те е*ат, че пишеш в раздел Секс?
Излизаш и му пръскаш носа от бой.. Ама без да го питаш - да го видиш другия път дали ще му знае устата))
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...