.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен
    Град
    Пловдив

Домашна ноктопластика

Обмислям да си поръчам комплект за ноктопластика с акрил или гел. Споделете дали имате такива комплектчета, какво ви е мнението за тях? Лесно ли се поддържа ноктопластиката? Колко време издържа?

http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_44304.jpg - нещо от този сорт
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ти знаеш ли как се прави ноктопластика по принцип?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен
    Град
    Пловдив
    До сега съм ходила само при професионалисти, но не мога да си го позволя вече. Принципно да имам някаква представа, не съм се опитвала сама, гледала съм някакви клипчета, но не знам колко издържат ноктите с тези комплекти.

http://www.youtube.com/watch?v=4eBOBkOY8k4

една приятелка на майка ми има .. но тя и някви машинки и някви други глупости ... и тя често прави на майка ми ноктите .. ии .. става адски бавно ;д а до колкото я виждам като си ги маха е адски болезнено .. веднъж беше останала без горен пласт на ноктите ;с ... но има и добра страна - изглежда горе долу добре
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ноктите колко ще ти издържат зависи от това как ти се справяш с правенето на ноктопластиката. Може колкото когато я правят в салон, може повече, може и по-малко. продуктите също са важни. В комплекта не виждам лампа??? Постоянно ли си с ноктопластика, че да ти е икономически изгодно да си накупиш всичко и да си я правиш сама?

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Ноктите колко ще ти издържат зависи от това как ти се справяш с правенето на ноктопластиката. Може колкото когато я правят в салон, може повече, може и по-малко. продуктите също са важни. В комплекта не виждам лампа??? Постоянно ли си с ноктопластика, че да ти е икономически изгодно да си накупиш всичко и да си я правиш сама?
    Не мисля да копувам точно тозиз комплект, това е просто пример, иначе комплекта, който искам да взема е без лампа, пък и предпочитам акрил пред гел. Ноктите ми винаги са се чупили супер лесно и са меки, затова съм си свикнала с ноктопластика, пък и ми харесва повече.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Значи щом така си решила те съветвам да видиш има такава тема в бгмама. Там има доста мнения и за марки и за всичко, много от дамите вече си правят сами вкъщи и могат да споделят опит и мнение.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си