- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сбирка на потребителите от раздел "Секс"
Дайте да решим първо кога, къде.. Кръчма, коктейл-бар.. Ще се ходи ли на бар после..То не става така айде и да тръгнем с патрончетата по улиците
..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Е, ти можеш да отидеш на бар, но под 18 год. дечицата как ще ходят. А всъщност не съм запозната, на кръчма също ли се изискваше 18 год. или има малки вратички в цялата система....
И още една мисъл ми дойде така от нищотото, ГИВМИЛОВ, ако идеята е да пиеш, не ти трябва да се събираш със съфорумците. Нима няма по-интересни занимания от пиенето, секса и наркотици...
Последно редактирано от Masha_Naydenova : 09-25-2012 на 12:32
Идеята беше да се съберем, да си говорим, да се запознаем..Нищо не пречи всеки който идва да си каже годините, за да можем да преценим кога и къде да се съберем.. Това са ясни неща, незнам изобщо защо го коментираме..
![]()
Просто кажете навити ли сте, кажете си години, кажете кога ви е удобно и ще измислим вариант..
Накрая ще ме изкарате виновен, че искам да си направим среща и да си изкараме добре ли?![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Нали знаеш, че организаторът е винаги виновен?
А торта да носим ли? МММммм прияло ми се е торта....
ccdesigns "E то вие намерихте кога да се събирате, кога повечето форон е на даскало. "
oтг:. Мойто школо е вече минало, аз сега от скука ли да си умра..../ Добре де дайте на Нова Година...тогава ще има ваканция/