.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 131

Hybrid View

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Дайте да решим първо кога, къде.. Кръчма, коктейл-бар.. Ще се ходи ли на бар после.. То не става така айде и да тръгнем с патрончетата по улиците ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Дайте да решим първо кога, къде.. Кръчма, коктейл-бар.. Ще се ходи ли на бар после.. То не става така айде и да тръгнем с патрончетата по улиците ..
    Е, ти можеш да отидеш на бар, но под 18 год. дечицата как ще ходят. А всъщност не съм запозната, на кръчма също ли се изискваше 18 год. или има малки вратички в цялата система....

И още една мисъл ми дойде така от нищотото, ГИВМИЛОВ, ако идеята е да пиеш, не ти трябва да се събираш със съфорумците. Нима няма по-интересни занимания от пиенето, секса и наркотици...
    Последно редактирано от Masha_Naydenova : 09-25-2012 на 12:32

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от Masha_Naydenova Виж мнението
    Е, ти можеш да отидеш на бар, но под 18 год. дечицата как ще ходят. А всъщност не съм запозната, на кръчма също ли се изискваше 18 год. или има малки вратички в цялата система....

И още една мисъл ми дойде така от нищотото, ГИВМИЛОВ, ако идеята е да пиеш, не ти трябва да се събираш със съфорумците. Нима няма по-интересни занимания от пиенето, секса и наркотици...
    Идеята беше да се съберем, да си говорим, да се запознаем.. Нищо не пречи всеки който идва да си каже годините, за да можем да преценим кога и къде да се съберем.. Това са ясни неща, незнам изобщо защо го коментираме..
    Просто кажете навити ли сте, кажете си години, кажете кога ви е удобно и ще измислим вариант..
    Накрая ще ме изкарате виновен, че искам да си направим среща и да си изкараме добре ли?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Идеята беше да се съберем, да си говорим, да се запознаем.. Нищо не пречи всеки който идва да си каже годините, за да можем да преценим кога и къде да се съберем.. Това са ясни неща, незнам изобщо защо го коментираме..
    Просто кажете навити ли сте, кажете си години, кажете кога ви е удобно и ще измислим вариант..
    Накрая ще ме изкарате виновен, че искам да си направим среща и да си изкараме добре ли?
    Нали знаеш, че организаторът е винаги виновен?
    А торта да носим ли? МММммм прияло ми се е торта....

ccdesigns "E то вие намерихте кога да се събирате, кога повечето форон е на даскало. "
    oтг:. Мойто школо е вече минало, аз сега от скука ли да си умра..../ Добре де дайте на Нова Година...тогава ще има ваканция/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си