- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтини магазини в София
Здравейте, знам, че някой ще ме нападне веднага да ходя в Илиянци, но нямам голяма възможност да си купувам всичко от хубави или маркови магазини, затова може ли някой, който знае да ми каже къде в София (Студентски град, Дървеница, Изгрев, Центъра, други централни и лесно откриваеми места) мога да намеря магазинчета, примерно за обувки, маратонки, чанти, които са директен внос от Китай или Турция и са доста евтини - примерно пантофки ок. 15лв, чанти до 25 и т.н. Повече приличат на складове, де. Или евтини магазинчета за дрехи.. нз дали разбирате какво точно търся. Ако се сещате нещо кажете.
илианци? там има всичко. иначе кварталните магазинчета, то те зареждат от там де и са евтинки, на плиска стъкленото магазинче, в подлезите магазините понякога има добри попадения, обувки от мат стар, дрехите втора ръка и тн..
втора ръка!!! софиянците да те ориентират къде около центъра има хубави такива магазини, има страхотни неща
Аз си пазарувам от Пиротска- добри цени са в някои магазини. Например едни готини плетени ръкави си намерих миналата година за 20 лева. Например в Explosi има яки панталони за по 30 лв, блузки за 15-20. А за обувки- пазарувам си от Мегиас, сравнително добри цени- намерих си зимни високи ботуши за 40-50 лв, и обикновени си купувам такива , които да не надвишават 40 лв. Иначе не бих сложила втора ръка дреха![]()
защо? какво им е? то всички дрехи минават на химическо, да не кажа, че повечето, ако не и почти всички са чисто нови, неносени, с етикета още маркови дрехи
Аз съм по-особена. Вярвам, че енергията на човека остава в дрехатаИскам да си ми е новичко необличано да знам, че си е било само мое. Втора употреба.. дори думата ме отблъсква
![]()
Не съм от София, но последния път, когато ми се наложи да ходя си намерих страхотни обувки за 15лв. Като се върнах в Бургас, където живея, ги видях в един магазин същите намалени от не знам си колко на 40лв...
Та ако мога да обясня. Магазина е като тръгнеш от техническия университет [надявам се да е един] към спирката, отдясно имаше един китайски ресторант и точно до него е това магазинче.
Иначе такива магазини с китайски обувки има навсякъде сигурно, просто на този случайно попаднах.
П.с. Сори хора, обаче Софията ви е егати гадния град.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
дензъл в младост, и изобщо младост си има доста магазинчетаа![]()