.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    1.Клиторен
    2.Анален
    3.Вагинален
    По моята класация са така - по сила на действие и по продължение. Има известна разлика във всеки един от тях - да кажем по разпространение на "вълната" ахаха. Примерно вагиналния е точно на едно място, докато аналния обхваща свинктера и не е нужно докосване на определена точка.
    Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен или анален и клиторен - ама там си губиш акъла просто.
    Като цяло май и времето на действие при всички е различно. Вагиналния ми е супер кратък, да речем след 2 минути мога пак да свърша. Клиторния ми е дълъг, след това си усещам как продължава да пулсира и не мога да свърша изобщо в близките 30мин. Дори ми става кофти ако се барам, много е чувствително.
    Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?

Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?
    ДА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си