- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем или НЕ ?
Здравейте на всички.
На 23 г съм приятелката ми и тя.Заедно сме около 2-3 месеца и правим секс много рядкона седмица по 1 път или на две седмици по 1 път. Няма друго момче заедно сме постоянно ,ако сме разделени си пишем било то във фф или по скайп.
Не сме изгубили комуникацията помежду си говорим си и не сме се изчерпали.Първоначално даже на вечер правехме по два пъти (но и тогава на голям интервал) ,но с течение на времето оредя по 1 път на вечер и то през седмица две?
Вярно понякога свършвам бързо 10-15 мин , понякога отива и доста по дълго ,но не мога да разбера защо
Някои имал ли е подобен проблем ? Вярно позите са 2-3 пробвали сме и други ,но малкия клюмва![]()
И всеки път сценария е един и същ..... Дори в любимата и поза не правим вече :/
Любовната игра гледам да е по дълга за компенсация не джаста праста ,но все същото.Сега почна и работа още по голяма мъка ;(
Чудя се какво да правя как да променя нещата.А на мен ми се чука всяка вечер или поне през вечер.
По-тъпото ,е че ми е споделяла ,че с предишния е правила редовен секс ........да не кажа с бившите си![]()
Тя живее в тях аз в нас.Аз съм сам ,а тя с родителите си.
Бъди по-нападателен,но и покажи и че държиш на нея.Т.е не се нахвърляй грубо,ами по-внимателно я предразположи.Повтаряй го по-честичко и ако има необходимия интерес към теб,сама ще схване намека и в близко време не трябва и да ти се налага да си просиш хаха![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Брат, незнам какво да ти кажа.. един разговор няма да е зле.. преди него обаче, удари 2-3 питиета за кураж - просто за да се отпуснеш и гадните мисли да те напуснат..
После я хвани и я чукай подсъдно - смело я карай да прави неща, които ти харесват... Ако това не стане, поговорете.. Ако и това не стане, не е твоята мацка..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не мислиш ли,че това ще я изплаши?Изведнъж да го види в съвсем различна светлина,като разярено животно,доколкото схванах намека ти...Според мен грубостта и директността не са най-добрият подход.По-добре да опита внимателно и ако и тогава няма промяна,да говори с нея директно по проблема...
Винаги подхождам деликатно към секса.Никога не съм груб ,но винаги аз съм инициатора.Всеки път ,когато дойде в нас все така става ,че правим секс предполагам е нормално да си поискам.Но спря да иска и да идва в нас.
Направо ми се плаче не знам ,какво да правя вече.
Държа на нея помагам и много ,с каквото мога съобразявам се с нея.Тя е на 1-ви план винаги.Не я игнорирам по някакъв начин.Цветя и подарявам от време на време.Казвам и и показвам ,че я обичам има милувки и целувки.И като казах целувки спряхме да се целуваме ,като преди
Все едно сме женени вече една мляска и до там
Когато е на друго място и говори с мен по телефона е по сдържана от към емоции.Няма миличко,пухи и т.н.Няма емоция в гласа и ,а когато някой и звънне все едно се обажда приятеля и.Това го прави със всеки , колега , приятел приятелка .Със мен липсва или поне е рядкост.
Вярно Фб не е критерии или нещо ,но искам да се обвържем там. Отговора е "Нали сме заедно другото не е важно"
Съгласен съм , но ми изкарва всякакви доводи ,че и се бъркали във връзките ? Оправдания ?
Не съм някой грозен недъгав тип.Добре сложен съм имам си самочувствие според статуса си. Просто съм си аз естествен , не някой друг.
Имам разговор с приятелките и и познатите и ? Обаче отношенията между нас куцат спрямо секса ?
Приятелю.. сексът е 90% от една връзка..Пробвай моя вариант, не казвам да си някакъв изверг в леглото.. разбери къде е корена на проблемите, без да говорите, за да не изглеждаш неловко.
Пак казвам, пробвай моя вариант, но не баш селската - опипвай почвата, но удряй смело..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
От написаното бих могла да кажа,че май куцат не само в секса.По-скоро в личен план,а оттам това се отразява и върху сексуалния ви живот...Проблемите ви са в липсата на толкова силни чувства от нейна страна и фактът,че те приема за даденост като и угаждаш за всичко.Остави малко нещата в нейни ръце и спри с милите жестове и думички,да видиш дали няма да я жегне нещо.Ако и тогава няма ефект,значи не си заслужава и проблемът ви не е бил секса,а това,че не сте били един за друг в емоционален план...
;(
И аз май на там клоня ;(
Благодаря за съветите !
според мен проблема е в малкия ти и теб самия ... кво значи свършваш бързо 10-15 мин нормално , след това не продължаваш ли... правиш си тоалета-миене,пикаене и продължаваш без почивки , без нищо ... сменяш на любимите пози за секунди състоянието му ще се върне в работен вид... а пък и сте от 1-2 месеца заедно дето се вика - може да не те кефи толкова , но по принцип първите месеци не тряаа да имаш насита , като си с ново гадже ... нз бъди по уверен , по мъжката е карай ... Отношенията ви куцат , щото прекалено си го слагаш присърце и си много предпазлив спрямо нея... след като не си и 1ви и 2ри не мисля , че тряаа да е подготвяш психически за секс...скочи и като диво куче Динго :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Струва ми се, че проблемите ви не са само при секса, но като цяло. Разяснете отношенията помежду ви какви са и дали тя + ти правите ние, ако ме разбираш. Някак , ми се струва, че тя няма чувства към теб или поне не силни, или друго момче.
Братле, вземи наистина мацката у вас.
Престраши се да направиш нещо екстравагантно, което не сте правили до сега.
Не ти говоря за обменяне на телесни течности или нещо такова, но примерно я напляскай по дупето, вържи я, нещо извън обичайното.
Нямам идея ,какво става ,но изключено да има друго момче.По-скоро има доста хладни чувства както спомена по горе бе написано.Аз + ти го има ние правим си планове за в бъдеще уж ? Преместване в друг град.Може би по-голямата част от проблема съм аз.Питам я как е ,добре ли е ,с нещо да помогна ,да отида да я взема да я закарам някъде с цел да се видим.
Може би това я задушава по някакъв начин не знам. Пред колегите си не иска да ме целуне.Пред хората рядко се държим за ръце.Когато сме двамата на обществено място понякога има милувки и целувки ,но само от моя страна.Не се отпуска.
По телефона можем да си кажем всичко ,но очи в очи премълчаванки караници (когато се изнервя и аз понеже съм доста търпелив човек ,но и аз имам предел и той започва да се изчерпва)
По телефона силни думи на смс също на живо - нищо кръгла 0 .
нямам идея ще се отдръпна малко да видим ефекта .
Мхмм, аз съм донякъде като нея относно някой неща. Примерно за поведението пред колеги или на обществено място-не съм особено мила.
Иии да още горе като прочетох, че постоянно сте заедно - не ми допада идеята. Някак е прекалено задушаващо и едва ли не се държите като най-добри приятели вместо като двойка, защото свиквате и сексуалното привличане някак отслабва(поне за нея).
Не я обгръщай с толкова много внимание, прекалено е. Един ден излез с някой приятел, гледай някой мач по ТВ-то, абе направи нещо сам/за себе си!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-27-2012 на 12:51
Седнете и си поговрете серизно на 4 очи. Кажи и какво те мъчи, дано те разбере. Успех и дано всичко се оправи.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Аз не съм я спрял ?
не я ограничавам , сега работи промяна няма
Сега и време за мен няма ,секс пак няма
тя ме търси и аз от време на време но 80% от случаите тя.Проблема вече не знам къде е знам ,че на мен ми гърмят ташаците![]()
Промених се изцяло , станах по шеговит , предразполагам я според мен за излизане не е еднотипно винаги.Има разнообразие смеем се забавляваме се. НО:
Останалото скръб ...... милички смс ,обаждания преди лягане и т.н.
Обаче останалото никой ....
Покани я у вас, легнете на леглото уж да се погушкате и я натисни, тогава има шанс да те огрее.