.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен

Не мога да я забравя ..

Бях пускал преди време същата тема.. мина доста време 1 год и 7,8 месеца и още не мога да я забравя ... фак офф писна ми ДЕБАА........................................ ...........

(темата си ми е сериозна и не е шега някой може да се обърка да е виждал от този акаунт да са писани глупости, но брат ми го ползва също и си пише простотии)

Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако не си трол.Какви са причините да се разделите ,били ли сте заедно и прочие?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

А правиш ли всичко възможно, за да я забравиш?
    Виж тази статия, в нея има съвети - http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B7%D0%BA%D0%B0
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тогава умри.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Фен
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ако не си трол.Какви са причините да се разделите ,били ли сте заедно и прочие?
    Еми да се каже,че и двамата бяме виновни.. 1 во аз като реших да спра контакт с нея за да я проверя дали наистина ме обича.. и после тя като се направи че се 1 няма нищо между нас (нали имаше една фраза Ако обичаш нещо , пусни го на свобода,ако се върне значи е твое..ако не се върне , значи никога не е било ...
    Последно редактирано от footballitsmylife : 09-29-2012 на 15:32

Голям фен Аватара на Богиня
    Трол!

Фен
    Абе момиченце,не си трупай мненията по такъв тъп начин.. (трол съм бил 100% ти казвам че историята която разказах е моя) (като пуснах темата още обясних,че акаунта го направи брат ми и той доста често пише простотий,просто пуснах темата от този акаунт кво значение има и за това казах да не се объркате)

Като ти гледам постовете, баш бая брат ти ще да е. Някои май страдат от раздвоение на личността!?
    Иначе почвам да се замислям, дали не си пенсия... с този правописТ, единственото разумно обяснение е
    да не виждаш клавиатурата... или пък действително си трол...?! А? А? А?

Фен
    Абе момиченце пиши ми на лично и утре ще ти пратя снимка на 2 те лични карти,тази на брат ми и моята след това искам да си закриеш профила съгласна ли си.. ебати филмираната овца

Да взема и аз паспорта на баба, та да се съревноваваме?

ЖДНБ!

Мега фен Аватара на Chacho
    Понякога нещата просто не могат да се подредят така, както ние искаме. Не е лесна стъпка, но трябва да продължиш напред. Не да се залъгваш с някоя връзка, че си я забравил, а да се опиташ да намериш консенсус в собственото ти съзнание. Предстои ти да приемеш нещата и да заживееш с нагласата, че явно не ви е било писано.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Абе богиня момиченце простовато.. вземи на кой каквото искаш ти си НИКОЙ ..явно седиш тук в форума за плюеш по другите и да ги поправяш.. е познай ФАК ОФ : )

Чачо- Аз не вярвам в това какво ти е писано..вярвам в това да имаш и да нямаш късмет.. но все пак се опитвам да я забравя,но не успявам мина както казах 1 год и близо 7,8 месеца, но не се получава.. Надявам се да я забравя, все пак надеждата умира последна

ТРОЛ!
    Може и да не си, ама...

...ТРОЛ!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    1 во аз като реших да спра контакт с нея за да я проверя дали наистина ме обича.. и после тя като се направи че се 1 няма нищо между нас (нали имаше една фраза Ако обичаш нещо , пусни го на свобода,ако се върне значи е твое..ако не се върне , значи никога не е било ...
    Еми, там ти е била грешката. И на мен да ми бият шута без обяснение, следвайки няква малоумна фраза, извадена от кифла дневника, надявайки се да им тичам подир гъза като грешен дявол... Никъв шанс просто. И няма милост после. Пък ти, ако искаш цял живот си страдай.

Мега фен Аватара на draid
    Много сте безмилостни бе...

Иначе, какво да ти кажа приятел... и такива неща се случват, но отминават.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма не мога*, има не искам*.
    Вярно е, че е трудно/сложно/гадно и така нататък, ама ако не наложиш поне една мъничка част от волята си, няма да я забравиш или по - точно няма да избледнеят спомените. Всичко с времето си- да, но се изисква и воля, ако искаш нещата да поутихнат, чувствата и болката да избледнеят.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Няма не мога*, има не искам*.
    Вярно е, че е трудно/сложно/гадно и така нататък, ама ако не наложиш поне една мъничка част от волята си, няма да я забравиш или по - точно няма да избледнеят спомените. Всичко с времето си- да, но се изисква и воля, ако искаш нещата да поутихнат, чувствата и болката да избледнеят.

Добре ти ми казваш да се опитам да я забравя.. как може да стане това всеки път като харесам някое момиче се замислям и почвам да ги сравнявам с нея.. и си казвам ( има по големи цици от нея ) но не успявам да я забравя

ТРОЛ!

Фен
    Пак ли ти .. стига си спамила в темата ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си