.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

anonymous546178
    Guest
    Последен спам от мен. Съмнително е дали е по-хубаво да имаш или да нямаш, но във всеки случай това са едни базови знания, които се изискват от всички, т.е. не ти искат сертификат... Според мен можеш да си изкараш сертификат за нещо доста по-полезно. Казвам че им е минала модата на сертификатите по компютърна грамотност(едва ли не).

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    Последен спам от мен. Съмнително е дали е по-хубаво да имаш или да нямаш, но във всеки случай това са едни базови знания, които се изискват от всички, т.е. не ти искат сертификат... Според мен можеш да си изкараш сертификат за нещо доста по-полезно. Казвам че им е минала модата на сертификатите по компютърна грамотност(едва ли не).
    Значи според теб SQL езикът, който се ползва в MS Access го включваш към компютърна грамотност ли ?
    О боже...

И все пак за работа на MS Office се изисква повече от компютърна грамотност. То това да не е само Word ?

Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Доста соленичко излизат курсовете.
    http://www.newhorizons.com/LocalWeb/...26&GroupID=304
    А за Варна някъде няма ли? Щото това, което ми даде е за София, само там правят изпитите.
    Последно редактирано от MaGuSs : 09-29-2012 на 21:55
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си