.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Песента е жестока, парите са необходимост. Всяка жена иска да е материално осигурена. Жените са толкова елементарни в преследването на преходната материална сигурност, колкото елементарни са мъжете в преследването на преходната им красота. Всяка жена, която каже, че не предпочита момчето до нея да има достатъчно пари, за да им осигури нормален начин на живот, само заблуждава. Коментирам мнозинствот, аз лично, винаги съм могла сама да се издържам и не съм се вълнувала от материалното състояние на момчетата с които съм излизала.
    По-скоро мисля, че темата е за това, че някои женски са с някои мъжки само заради парите. Което е глупаво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    По-скоро мисля, че темата е за това, че някои женски са с някои мъжки само заради парите. Което е глупаво.
    Може да е глупаво, може и да е много хитро. Но ако не вредят на никой и ако мъжа се възползва от красотата и сексапила на жената, грешно ли е тя да се възползва от материалното му състояние?
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    Може да е глупаво, може и да е много хитро. Но ако не вредят на никой и ако мъжа се възползва от красотата и сексапила на жената, грешно ли е тя да се възползва от материалното му състояние?
    Не разбира се. Щом и двамата са ок с това да се използват взаимно и са щастливи, няма проблем. За мен лично, т'ва не е любов (ако говорим и за нея), но вярвам, че има и такива взаимоотношения, които може да са някаква форма на любов за друг.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на Pikachu
    *никого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си